Κεραυνοί Αταμάν: «Πώς να διεκδικήσει θέση ο Βιλντόζα; Ο Μήτογλου έχει πέσει»

Εργκίν Αταμάν

i

© Intime

Κεραυνοί Αταμάν: «Πώς να διεκδικήσει θέση ο Βιλντόζα; Ο Μήτογλου έχει πέσει»

Sportal newsroom 19:18 - 08.04.2024 / Ανανεώθηκε: 02:41 - 17.05.2024

Ο Εργκίν Αταμάν ήταν έξαλλος μετά το τέλος του αγώνα του Παναθηναϊκού απέναντι στον Κολοσσό.

Ο Παναθηναϊκός ζορίστηκε πολύ απέναντι στον Κολοσσό, όμως στο τέλος κατάφερε να πάρει τη νίκη. Παρόλα αυτά, ο Εργκίν Αταμάν ήταν έξαλλος μετά το τέλος του αγώνα, με τον Τούρκο κόουτς να χρησιμοποιεί σκληρή γλώσσα στις δηλώσεις του.

Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε με πολύ σκληρά λόγια για τους παίκτες του, κάνοντας ειδική αναφορά στους Λούκα Βιλντόζα και Ντίνο Μήτογλου, ενώ τόνισε ότι εάν ο Παναθηναϊκός παίξει έτσι απέναντι στην Αλμπα Βερολίνου, τότε θα «χάσει» όλη τη σεζόν.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ ο Εργκίν Αταμάν:

«Απαράδεκτη εμφάνιση, απαίσιο παιχνίδι. Όταν θεωρείς πως είσαι μεγάλη ομάδα και βγαίνεις χωρίς θέληση στο παρκέ για να κερδίσεις, αυτά θα παθαίνεις. Κερδίσαμε από τύχη απόψε. Πρέπει να κάνω και παράπονα για ορισμένους παίκτες. Ο Βιλντόζα είχε 1/7 εντός πεδιάς. Όλοι πρέπει να παίζουν καλά, σε κάθε παιχνίδι. Παίκτες όπως ο Βιλντόζα δεν μπορούν να παίρνουν τόσα σουτ. Δεν γίνεται έτσι να ζητούν παραπάνω χρόνο στην Euroleague. Θα πείτε πως κάνω επίθεση στον παίκτη μου, αλλά πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Επίσης, η απόδοση του Μήτογλου έχει πέσει. Όλοι νομίζουν πως όλα έχουν τελειώσει στην Euroleague. Την Πέμπτη έχουμε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι. Αν παίξουμε έτσι με την Άλμπα, θα χάσουμε ολόκληρη τη χρονιά στο τελευταίο ματς της regular season»

Ο... ανανεωμένος Γκριγκόνις έσωσε τον Παναθηναϊκό στη Ρόδο πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

19:07 - 08.04.2024

Ο... ανανεωμένος Γκριγκόνις έσωσε τον Παναθηναϊκό στη Ρόδο πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Ο Παναθηναϊκός AKTOR ήταν κάκιστος στη Ρόδο και έπαιξε με τη φωτιά απέναντι στον μαχητικό Κολοσσό, αλλά ο Μάριους Γκριγκόνις με 23 πόντους και 6/6 τρίποντα του έδωσε τη νίκη με 79-74 και διατήρησε το προβάδισμα για το πλεονέκτημα στα playoffs της Basket League.

Στη συνέχεια, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, ο Εργκίν Αταμάν πρόσθεσε:

«Τραγικό παιχνίδι. Κάποιοι παίκτες δεν αξίζουν να φοράνε τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Αν Παίξουμε έτσι, νομίζοντας πως είμαστε οι καλύτεροι στην Ευρώπη, θα χάσουμε την Πέμπτη ό,τι χτίζουμε 7 μήνες. Σήμερα παίξαμε απαίσιο μπάσκετ».