Σε αναστάτωση ο Ερυθρός Αστέρας - Ψάχνει τους οπαδούς που πετούσαν αντικείμενα και ετοιμάζει βαριές τιμωρίες

Σε αναστάτωση ο Ερυθρός Αστέρας - Ψάχνει τους οπαδούς που πετούσαν αντικείμενα και ετοιμάζει βαριές τιμωρίες

Γιώργος Γαβριλάκης 14:06 - 10.02.2024 / Ανανεώθηκε: 14:12 - 10.02.2024

Κατά τη διάρκεια του αγώνα μεταξύ Ερυθρού Αστέρα και Ζαλγκίρις στο Βελιγράδι, οι οπαδοί των γηπεδούχων άρχισαν να πετούν αντικείμενα. Και στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του αγώνα και στους διαιτητές όταν αυτοί αποχωρούσαν από την σάλα της Stark Arena.

Κι ενώ ο Ερυθρός Αστέρας και η Παρτίζαν προσπαθούν να πείσουν την EuroLeague (άμεσα) να τους εντάξει στις ομάδες με εγγυημένο συμβόλαιο, έχουν αρκετά χαρακτηριστικά που συγκλίνουν στην συμφωνία -που βρίσκεται ήδη υπό διαπραγμάτευση- αλλά στο «ερυθρόλευκο» τμήμα του Βελιγραδίου υπάρχει μία αναταραχή που μόνο καλό δεν κάνει στις φιλοδοξίες του συλλόγου για μία μακροχρόνια συνεργασία με την διοργανώτρια αρχή. 

Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης κόντρα στην Ζαλγκίρις, στην κατάμεστη Stark Arena, για την 26η αγωνιστική της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, μόνο κορυφαία δεν ήταν η συμπεριφορά των οπαδών του Ερυθρού Αστέρα. Αν και δημιούργησαν όπως πάντα μία «καυτή» ατμόσφαιρα, αυτή τελικά... παράβρασε στα κρίσιμα λεπτά του αγώνα (και προ της ήττας της ομάδας τους) και δεκάδες αντικείμενα άρχισαν να εκτοξεύονται στον αγωνιστικό χώρο. 

Οι παίκτες της Λιθουανικής ομάδας, προσπάθησαν να τα αποφύγουν και μάλιστα ο Αμερικανός γκαρντ της Ζάλγκιρις, Κίναν Έβανς, λίγο αργότερα εξέφρασε την άποψή του για το σκηνικό που είδε μπρος στα μάτια του να διαδραματίζεται. «Δεν μου αρέσει όταν οι άνθρωποι δεν σέβονται στο παιχνίδι. Ότι κι αν συμβεί, άσχημα σφυρίγματα, κακοί διαιτητές, δεν υπάρχει δικαιολογία για τέτοιες αντιδράσεις», είπε και συμπλήρωσε πως «καταλαβαίνω να είναι κάποιος φίλαθλος απογοητευμένος, αλλά δεν μπορεί να μετατρέπεται αυτό σε επεισόδια και να πετάνε αντικείμενα». 

Πάντως, ο Ερυθρός Αστέρας για να προφυλάξει τον... οίκο του, ανακοίνωσε πως κάνει έρευνα για να εντοπίσει όσους δημιούργησαν πρόβλημα στο γήπεδο και «ήδη έχουμε αναγνωρίσει αρκετά άτομα που πετούσαν αντικείμενα και στον αγωνιστικό χώρο και στους διαιτητές κατά τη διάρκεια της αποχώρησής τους», όπως γράφει η ανακοίνωση της ομάδας. 

Όταν ο Μάικ Τζέιμς προσπεράσει τον Σπανούλη, θα τον πάρει τηλέφωνο και θα του πει... (vid)
EUROLEAGUE

10:48 - 10.02.2024

Όταν ο Μάικ Τζέιμς προσπεράσει τον Σπανούλη, θα τον πάρει τηλέφωνο και θα του πει... (vid)

Περιμένει την ώρα και τη στιγμή που θα βάλει άλλους 29 πόντους και τότε ο Μάικ Τζέιμς θα είναι σε θέση να διατυπώσει στον αγαπημένο του Βασίλη Σπανούλη πως... «εγώ ειμί ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών». Μάλιστα, όπως ο Αμερικανός της Μονακό ενημέρωσε πως «όταν τα καταφέρω θα μιλήσω κατευθείαν μαζί του και θα του κάνω λίγη πλάκα»!

Επίσης σημειώνεται ότι «ο σύλλογός μας είναι σε επικοινωνία με τις αρμόδιες αρχές, έχει αποστείλει τα δεδομένα και τα βίντεο από τα επεισόδια και θα υπάρξουν αυστηρές τιμωρίες σε όσους έλαβαν μέρος. Ήδη μέχρι στιγμής έχουμε δείξει τις προθέσεις μας και έχουμε τιμωρήσει φιλάθλους για την συμπεριφορά τους ακόμα και με ισόβιο αποκλεισμό». 

🔴 Παναθηναϊκός - Φενέρ 74-63: Τρίγωνο του «διαβόλου» Λεσόρ, Χουάντσο & Ναν! - Sportal Euroleague Show

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!