ΕΣΑΚΕ: Με πρόστιμα τιμώρησε ο αθλητικός δικαστής Άρης και Περιστέρι

Οι οπαδοί του Άρη

i

©Intime

ΕΣΑΚΕ: Με πρόστιμα τιμώρησε ο αθλητικός δικαστής Άρης και Περιστέρι

Sportal newsroom 16:58 - 26.04.2023

Οι οπαδοί των δύο ομάδων υπέπεσαν σε πειθαρχικά παραπτώματα που δεν χαρακτηρίζονται ιδιαίτερης βαρύτητας κι έτσι οι ομάδες θα κληθούν να πληρώσουν πρόστιμα για τα παιχνίδια με Ολυμπιακό και ΑΕΚ.

Με πρόστιμα τιμώρησε τις ΚΑΕ Άρης και Περιστέρι ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ, για τη συμπεριφορά των φιλάθλων τους στους αγώνες με Ολυμπιακό και ΑΕΚ αντίστοιχα.

Το κρυφό τατουάζ του Μάικλ Τζόρνταν, που αποκαλύφθηκε μόνο μία φορά!
NBA

15:59 - 26.04.2023

Το κρυφό τατουάζ του Μάικλ Τζόρνταν, που αποκαλύφθηκε μόνο μία φορά!

Κάτι που δεν είχε παρατηρήσεις (σχεδόν) κανείς αποκάλυψε ο συγγραφέας Σαμ Σμιθ και ο καλλιτέχνης Ασίς Μαθούρ εξήγησε πως το tattoo στο στήθος του Τζόρνταν «δεν είναι πέταλο, αλλά το σύμβολο της Αδελφότητας ΩΨΦ, από τα χρόνια του στο Νορθ Καρολάινα Στέιτ».

Οι φίλοι των ομάδων υπέπεσαν σε πειθαρχικά παραπτώματα που δεν χαρακτηρίζονται «βαριά», με συνέπεια οι δύο σύλλογοι να κληθούν να πληρώσουν από 700 και 1000 ευρώ αντίστοιχα.

Αναλυτικά οι ποινές που ανακοινώθηκαν:

ΑΕΚ

Επιβάλλεται στην ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΑΡΗΣ ΚΑΕ 2003) για παράπτωμα που δεν χαρακτηρίζεται ιδιαίτερης βαρύτητας, χρηματικό πρόστιμο επτακοσίων (700,00) ευρώ, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ που διεξήχθη στις 22-4-2023.

Περιστέρι

Επιβάλλεται στην ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 1971 ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΚΑΕ 2003) χρηματικό πρόστιμο χιλίων (1.000,00) ευρώ για ρίψη αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ - ΑΕΚ - ΝΕΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΝΔΡΩΝ 2014 (δ.τ. ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ - ΑΕΚ ΝΕΑ ΚΑΕ 2014) που διεξήχθη στις 23-4-2023.