Παναθηναϊκός: Νοκ άουτ και ο Πάρις Λι κόντρα στον Κολοσσό

Ο Πάρις Λι

i

©Intime

Παναθηναϊκός: Νοκ άουτ και ο Πάρις Λι κόντρα στον Κολοσσό

Ηλίας Λαλιώτης 15:37 - 26.04.2023 / Ανανεώθηκε: 15:38 - 26.04.2023

Ο Πάρις Λι βρίσκεται στη Ρόδο, αλλά δεν θα αγωνιστεί στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Κολοσσό, λόγω ενοχλήσεων στον οπίσθιο μηριαίο.

Με σημαντικά προβλήματα θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός τον Κολοσσό στη Ρόδο για το δεύτερο παιχνίδι της προημιτελικής σειρά των playoffs της Basket League (τζάμπολ στις 15:45).

Πέρα από τον Ντουέιν Μπέικον, ο οποίος αποκλείστηκε από την αποστολή λόγω πειθαρχικού παραπτώματος στην προπόνηση της Τρίτης (25/4), ούτε ο Πάρις Λι θα είναι στη διάθεση του Χρήστου Σερέλη.

Παναθηναϊκός: Αποχώρησε κουτσαίνοντας από το ΟΑΚΑ ο Λι - Τι είπε στους φιλάθλους που τρόμαξαν
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

00:00 - 23.04.2023

Παναθηναϊκός: Αποχώρησε κουτσαίνοντας από το ΟΑΚΑ ο Λι - Τι είπε στους φιλάθλους που τρόμαξαν

Ο Πάρις Λι φάνηκε να χτυπάει κατά τη διάρκεια του αγώνα Παναθηναϊκός - Κολοσσός, συνέχισε να αγωνίζεται, αλλά αργότερα αποχώρησε από το ΟΑΚΑ χωρίς να πατάει καθόλου καλά το πόδι του.

Όπως σας είχε ενημερώσει το Sportal, ο Αμερικανός γκαρντ ταξίδεψε με την ομάδα στη Ρόδο, αλλά η συμμετοχή του θα κρινόταν λίγο πριν από το τζάμπολ. Εν τέλει ο Λι δεν θα αγωνιστεί καθώς έχει ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο.

Κάτι που σημαίνει πως ο Παναθηναϊκός θα έχει μόνο τον Λευτέρη Μποχωρίδη ως μοναδικό playmaker, με τον Ματέους Πονίτκα να αναμένεται να πάρει χρόνο ως χειριστής της μπάλας.