Το κρυφό τατουάζ του Μάικλ Τζόρνταν, που αποκαλύφθηκε μόνο μία φορά!

Μάικλ Τζόρνταν

i

©Intime

Το κρυφό τατουάζ του Μάικλ Τζόρνταν, που αποκαλύφθηκε μόνο μία φορά!

Γιώργος Γαβριλάκης 15:59 - 26.04.2023 / Ανανεώθηκε: 16:37 - 26.04.2023

Κάτι που δεν είχε παρατηρήσεις (σχεδόν) κανείς αποκάλυψε ο συγγραφέας Σαμ Σμιθ και ο καλλιτέχνης Ασίς Μαθούρ εξήγησε πως το tattoo στο στήθος του Τζόρνταν «δεν είναι πέταλο, αλλά το σύμβολο της Αδελφότητας ΩΨΦ, από τα χρόνια του στο Νορθ Καρολάινα Στέιτ».

O Μάικλ Τζόρνταν αποσύρθηκε από την ενεργό δράση πριν από ακριβώς 20 χρόνια. Παρόλα αυτά το όνομά του, η παρουσία του, ακόμα και η... αύρα του εμφανίζεται συχνά πυκνά στην επικαιρότητα. 

Λίγες είναι οι πτυχές τις ζωής του, που δεν έχουν επεξεργαστεί, αναλυθεί και... υπεραναλυθεί από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τους απανταχού φαν. Μέχρι και η πιθανή (ή απίθανη) βιολογική σχέση με τον Τζίμι Μπάτλερ έκανε limit up, ειδικά τώρα που ο σούπερ σταρ των Μαϊάμι Χιτ παίζει σαν τον θρύλο των Σικάγο Μπουλς στη σειρά με τους Μιλγουόκι Μπακς

Τα παπούτσια του Τζόρνταν που κάποιος πλήρωσε 1,8 εκατομμύρια για να τα αποκτήσει
NBA

08:45 - 07.04.2023

Τα παπούτσια του Τζόρνταν που κάποιος πλήρωσε 1,8 εκατομμύρια για να τα αποκτήσει

Πλειοδότης από τις ΗΠΑ έδωσε 1,8 εκατομμύρια δολάρια σε δημοπρασία του Οίκου Sotheby's για τα παπούτσια που φορούσε ο Μάικλ Τζόρνταν στον δεύτερο τελικό του 1998 κόντρα στους Γιούτα Τζαζ. Το ποσό αυτό αποτελεί... ρεκόρ στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Για τον Τζόρνταν έχουν γυριστεί ταινίες, με πιο πρόσφατη το «Air» του Μπεν Άφλεκ, αλλά και το ντοκιμαντέρ του Netflix, «Last Dance». Έχουν γραφτεί βιβλία και εκατομμύρια δημοσιευθείσες. Έχουν ασχοληθεί με τα παιδιά του, το διαζύγιό του με τη Χοακίνα, τις μετέπειτα σχέσεις του, το πάθος του για τα πούρα, τις επιτυχημένες επιχειρήσεις του και κάθε σημείο της ζωής του. Όλες εκτός από το... τατουάζ του, που κανένας δεν είχε παρατηρήσει. Μέχρι που Σαμ Σμιθ αποφάσισε να το... ψάξει και κυρίως να ενημερώσει για την ύπαρξή του. 

Όλο του το σώμα είναι... καθαρό από μελάνι, αλλά όπως ο Σμιθ, συγγραφέας του βιβλίου «The Jordan Rules» θυμήθηκε το εξώφυλλο του βιβλίου του συναδέλφου του Μπομπ Γκριν, «Rebound: The Odyssey of Michael Jordan» (1995) και σημείωσε πως «αν κοιτάξει κανείς το εξώφυλλο του βιβλίου», στο οποίο ο Τζόρνταν ποζάρει topless, «μπορεί να παρατηρήσει στην αριστερή πλευρά του στήθους του ένα σημάδι. Είναι ένα αχνό τατουάζ». 

Κάτι που θυμίζει ένα πέταλο, αλλά σύμφωνα με τον φημησμένο tattoo artist, Ασίς Μαθούρ, που μπήκε στη συζήτηση και στην αναζήτηση δεν είναι πέταλο ή κάποιου είδους σύμβολο τύχης. «Είναι ένα "Ω" (ωμέγα)», είπε με περίσσια σιγουριά και μάλιστα εξήγησε από που προέρχεται: «Είναι το σύμβολο της Αδελφότητας "ΩΨΦ" στην οποία συμμετείχε ο MJ ως κολεγιόπαιδο στο Νορθ Καρολάινα Στέιτ».