Προπονήθηκαν για πρώτη φορά στην "Mall of Asia Arena" οι διεθνείς μας

Πρώτη προπόνηση της εθνικής στο Mall of Asia Arena

i

Sportal

Προπονήθηκαν για πρώτη φορά στην "Mall of Asia Arena" οι διεθνείς μας

Χρήστος Τσάλτας 14:06 - 23.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:23 - 23.08.2023

Ο Δημήτρης Ιτούδης είδε την εθνική Ελλάδας να προπονείται για πρώτη φορά στο «Mall of Asia Arena» που θα φιλοξενήσει τους αγώνες της Ελλάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της FIBA.

Την πρώτη της προπόνηση στο «Mall of Asia Arena» πραγματοποίησε η εθνική μας ομάδα μπάσκετ.

Οι παίκτες του Δημήτρη Ιτούδη πάτησαν για πρώτη φορά το παρκέ του γηπέδου που θα φιλοξενήσει τους αγώνες των ομίλων, στον οποίο συμμετέχει η Ελλάδα και είχαν την ευκαιρία να πάρουν μια πρώτη γεύση από τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις.

Η προπόνηση διεξήχθη υπό τις οδηγίες του κόουτς Ιτούδη, με τους παίκτες να δείχνουν ότι είναι σε εξαιρετική κατάσταση, ενόψει της πρεμιέρας του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Δημήτρης Ιτούδης θέλει να πάρει το 100% από κάθε παίκτη του και αυτό θα προσπαθήσει να κάνει και τώρα. Σε ένα τουρνουά όπου η γαλανόλευκη μετράει αρκετές και ηχηρές απουσίες, ο Έλληνας κόουτς θέλει να πάρει το μέγιστο από κάθε παίκτη του. Τρεις περιπτώσεις όμως δείχνουν πως όταν υπάρχει διάθεση για σκληρή δουλειά τα πάντα μπορούν να έρθουν.

Η Ελλάδα ρίχνεται στη... μάχη το Σάββατο 26/7 και η πρώτη μας αντίπαλος θα είναι η Ιορδανία. Η Ελλάδα πλέον μετράει αντίστροφα για το τουρνουά, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει και τις ΗΠΑ και τη Νέα Ζηλανδία.

Άπαντες είναι σε πλήρη ετοιμότητα να τιμήσουν τη γαλανόλευκη φανέλα και ο κόουτς Ιτούδης μπορεί να είναι χαρούμενος που βλέπει τους παίκτες του να ανυπομονούν για την έναρξη των αγώνων.

Η ανάλυση της Εθνικής: Τα δυνατά σημεία, οι αδυναμίες και όλα όσα θέλετε να ξέρετε
ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

15:45 - 20.08.2023

Η ανάλυση της Εθνικής: Τα δυνατά σημεία, οι αδυναμίες και όλα όσα θέλετε να ξέρετε

Ο Δημήτρης Ιτούδης κατέληξε στην 12άδα με την οποία θα πορευτεί η Εθνική στο Παγκόσμιο Κύπελλο των Φιλιππίνων και το Sportal περνάει από... κόσκινο την «γαλανολευκη» λίγες μέρες πριν από την πρώτη «μάχη» της στο τουρνουά.

Δείτε φωτογραφίε από το γήπεδο που θα φιλοξενήσει τους αγώνες της εθνικής:

Tags: