Τα... ιδιαίτερα του Θανάση Αντετοκούνμπο στον Ρογκαβόπουλο στην προπόνηση της Εθνικής (vid)

Χρήστος Τσάλτας 15:50 - 23.08.2023

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο είχε από... κοντά τον Νίκο Ρογκαβόπουλο κατά τη διάρκεια της προπόνησης, με τον φόργουορντ των Μπακς να δείχνει κινήσεις στον άσο της Μπασκόνια.

Αποστολή στη Μανίλα

Σε ρυθμούς Παγκοσμίου Κυπέλλου έχει μπει η Εθνική ομάδα, που βρίσκεται στη Μανίλα ενόψει του μεγάλου τουρνουά της FIBA. Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη βρίσκεται στην Μανίλα για να διεκδικήσει ό,τι της αναλογεί, με τον Έλληνα προπονητή και τους παίκτες του να βρίσκονται σε πολύ καλή κατάστασι και την αισιοδοξία να είναι διάχυτη.

Αυτή πηγαάζει από τη σκληρή δουλειά των τελευταίων ημερών. Οι παίκτες της «γαλανόλευκης» είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα τις επόμενες μέρες και να κάνουν την καλύτερη δυνατή πορεία.

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο μάλιστα θα είναι ένας από τους ηγέτες της Εθνικής και φροντίζει να το δείχνει κάθε στιγμή. Ο Έλληνας φόργουορντ των Μιλγουόκι Μπακς είχε από... κοντά έναν εκ των βενιαμίν της γαλανόλευκης, τον Νίκο Ρογκαβόπουλο, τον οποίο και δεν σταματούσε να καθοδηγεί κατά τη διάρκεια των τελευταίων λεπτών της προπόνησης.

Ο Θανάσης έδειχνε στον «Ρόγκα» πώς να είναι αποτελεσματικός στο close out, θέλοντας να πάρει το μέγιστο από εκείνον στα παιχνίδια της Εθνικής, αρχής γενομένης από την πρεμιέρα κόντρα στην Ιορδανία το ερχόμενο Σάββατο (26/08).

Στο βίντεο του Sportal, το οποίο βρίσκεται στην Μανίλα, μπορείτε να πάρετε μια γεύση από τα... μαθήματα του Θανάση Αντετοκούνμπο στον Νίκο Ρογκαβόπουλο κατά τη διάρκεια της προπόνησης.