Ετοιμάζεται για την επιστροφή του ο Βιλντόζα του Ερυθρού Αστέρα
i

Sportal / Aleksandar Dimitrijevic

Ετοιμάζεται για την επιστροφή του ο Βιλντόζα του Ερυθρού Αστέρα

Sportal newsroom 21:46 - 09.01.2023 / Ανανεώθηκε: 22:15 - 09.01.2023

Ο Αργεντινός γκαρντ του Ερυθρού Αστέρα τραυματίστηκε στον αγώνα κόντρα στην Μπαρτσελόνα στις 30/12, όμως σιγά - σιγά επανέρχεται στις προπονήσεις.

Ο τραυματισμός του Λούκα Βιλντόζα αποτέλεσε ένα μεγάλο πλήγμα για τον Ερυθρό Αστέρα. Ο Αργεντινός γκαρντ ήταν το σημείο αναφοράς έπειτα από κάθε παιχνίδι των Σέρβων στην Euroleague, όμως στον αγώνα κόντρα στους Καταλανούς εγκατέλειψε. 

Free Facu: Οι παίκτες του Ερυθρού Αστέρα απαιτούν... δικαιοσύνη
EUROLEAGUE

22:13 - 06.01.2023

Free Facu: Οι παίκτες του Ερυθρού Αστέρα απαιτούν... δικαιοσύνη

Στην προθέρμανση για το ματς με την Βαλένθια οι παίκτες του Ερυθρού Αστέρα εμφανίστηκαν με μπλουζάκια που έγραφαν «Free Facu» ως ένδειξη στήριξης στον Φακούντο Καμπάτσο, αλλά και ως παράπονο προς τη Euroleague.

Οι αρχικές εκτιμήσεις έκαναν λόγο για απουσία ενός μήνα από την αγωνιστική δράση. Όμως ο Λούκα έχει πάρει ζεστά τη θητεία του στους πρωταθλητές Σερβίας και έκανε αγώνα δρόμου ώστε να επανέλθει και να ενισχύσει την ομάδα του Ιβάνοβιτς η οποία τον τελευταίο καιρό πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις και βρίσκεται στη ζώνη που οδηγεί στις θέσεις των play offs. 

Οι Σέρβοι υποδέχονται αύριο (10/1) την Ρεάλ Μαδρίτης και ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην κατάσταση του γκαρντ του: 

«Ο Βιλντόζα άρχισε προπονήσεις, είναι καλά. Θα δούμε, είναι απίθανο να παίξει αύριο. Θα δούμε από εδώ και στο εξής τι θα συμβεί», τόνισε ο κόουτς του Ερυθρού Αστέρα και πλέον οι φίλοι της ομάδας ζουν και αναπνέουν για να δουν τον παικταρά να φοράει ξανά τα ερυθρόλευκα. 

Να σημειωθεί ότι στα πιτς παραμένουν οι Χασάν Μάρτιν και Νίκολα Ιβάνοβιτς, ενώ έχει αποκτηθεί και ο Φακούντο Καμπάτσο ο οποίος όμως δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Euroleague αφού οι Σέρβοι είναι τιμωρημένοι και δεν μπορούν να εγγράψουν νέους παίκτες μέχρι το τέλος του Φεβρουαρίου.