Ο όμιλος του Άρη στο Eurocup με τις δύο φιναλίστ και την πρωταθλήτρια Γερμανίας

Ο όμιλος του Άρη στο Eurocup με τις δύο φιναλίστ και την πρωταθλήτρια Γερμανίας

Γιώργος Γαβριλάκης 15:50 - 07.07.2023 / Ανανεώθηκε: 15:52 - 07.07.2023

Στο β' γκρουπ του Eurocup παρέα με την πρωταθλήτρια της διοργάνωσης, Γκραν Κανάρια, την Τουρκ Τέλεκομ, αλλά και την Ουλμ βρέθηκε ο Άρης στην επιστροφή του στα... ευρωπαϊκά σαλόνια.

Οι δύο φιναλίστ της σεζόν που ολοκληρώθηκε, δηλαδή η πρωταθλήτρια Γκραν Κανάρια και η Τουρκ Τέλεκομ, θα είναι αντίπαλοι του Άρη στον Β' όμιλο του Eurocup. Αυτό... αποφάσισε η κλήρωση της ευρωπαϊκής διοργάνωσης που ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (7/7), στην οποία επιστρέφουν οι Θεσσαλονικείς λαμβάνοντας μέρος σε έναν όμιλο δέκα ομάδων, μεταξύ των οποίων και η πρωταθλήτρια Γερμανίας, Ουλμ

Από τη νέα σεζόν, που θα ξεκινήσει στις 3 Οκτωβρίου και η κανονική διάρκεια του θεσμού θα ολοκληρωθεί στις 7 Φεβρουαρίου κάθε ομάδα του ομίλου αγωνίζεται δύο φορές με τις υπόλοιπες σε σύνολο 18 αγωνιστικών και οι πρώτοι δύο (από κάθε όμιλο) προκρίνονται απευθείας στα προημιτελικά. 

Από εκεί και πέρα, ο τρίτος του πρώτου ομίλου θα αντιμετωπίσει τον έκτο του δεύτερου, ο τέταρτος του πρώτου τον πέμπτο του δεύτερου, ο πέμπτος του πρώτου τον έκτο του δεύτερου και ο έκτος του πρώτου τον τρίτο του δεύτερου ομίλου, με τους νικητές των μονών αγώνων να παίρνουν την πρόκριση στα προημιτελικά.

Στα προημιτελικά και τα ημιτελικά οι αγώνες θα είναι μονοί, ενώ η μεγάλη αλλαγή σχετίζεται με τους τελικούς, καθώς φέτος θα είναι σειρά 3 αγώνων και όχι μονός τελικός όπως διεξήχθη μέχρι και τη σεζόν 2022-23.

Γκρουπ Α 

Χάποελ Τελ Αβίβ (Iσραήλ)
Μπανταλόνα (Ισπανία)
Τσεντεβίτα (Σλοβενία)
Παρί (Γαλλία)
Βενέτσια (Ιταλία)
Γουλβς (Λιθουανία)
Μπεσίκτας (Τουρκία)
Αμβούργο (Γερμανία)
Προμετέι (Ουκρανία)
Λόντον Λάιονς (Μ. Βρετανία)

H AEK παρακολουθεί τον Τάιρους ΜακΓκι για τη νέα σεζόν
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

14:08 - 07.07.2023

H AEK παρακολουθεί τον Τάιρους ΜακΓκι για τη νέα σεζόν

Ο σχεδιασμός της ΑΕΚ έχει τεθεί σε πλήρη εξέλιξη ενόψει της νέας σεζόν και σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal μια από τις περιπτώσεις που παρακολουθούν στο κλειστό των Λιοσίων είναι αυτή του Τάιρους ΜακΓκι.

Γκρουπ Β

Γκραν Κανάρια (Ισπανία)
Μπουντούτσνοστ (Σερβία)
Ουλμ (Γερμανία)
Μπουρζ (Γαλλία)
Τουρκ Τέλεκομ (Τουρκία)
Λιετκαμπέλις (Λιθουανία)
Άρης (Ελλάδα)
Τρέντο (Ιταλία)
Σλασκ Βρότσλαβ (Πολωνία)
Κλουζ-Ναπόκα (Ρουμανία)

Tags: