Η Euroleague ανακοίνωσε την επιστροφή του «Euroleague Off Court»!

Η Euroleague ανακοίνωσε την επιστροφή του «Euroleague Off Court»!

Παναγιώτης Κατσαφάδος • 15:43 - 04.03.2024 / Ανανεώθηκε: 12:41 - 23.05.2024

Το «Euroleague Off Court» επιστρέφει και θα διεξαχθεί σε Παρίσι και Βερολίνο με βασικό θέμα την underground κουλτούρα.

Η Euroleague ανακοίνωσε πως το «Euroleague Off Court» θα διεξαχθεί και την φετινή σεζόν μετά την επιτυχία της περσινής διοργάνωσης στο Παρίσι. Πρόκειται για μια γιορτή του μπάσκετ που ενώνει το άθλημα με την μουσική, την τέχνη, την μόδα και την κουλτούρα του δρόμου. Το φετινό «Euroleague Off Court» έχει βασικό θέμα το «Underground» και θα διεξαχθεί ξανά στο Παρίσι στις 30 Μαρτίου αλλά και στην νέα «Adidas Arena» στο Βερολίνο στις 23 Μαΐου.

Η ανακοίνωση της Euroleague:

«Η Euroleague Off Court, η πολυαναμενόμενη συνένωση μπάσκετ, τέχνης, streetwear, μόδας και μουσικής, επιστρέφει δυναμικά μετά την τεράστια επιτυχία της περσινής διοργάνωσης στο Παρίσι. Αυτή τη φορά, ο ενθουσιασμός διπλασιάζεται, καθώς η εκδήλωση δίνει το στίγμα της τόσο στο Παρίσι στις 30 Μαρτίου όσο και στην ολοκαίνουργια Adidas Arena στο Βερολίνο στις 23 Μαΐου. Παρουσιάζεται από την Turkish Airlines, η Euroleague Off Court πρόκειται να επαναπροσδιορίσει τη διασταύρωση του αθλητισμού και του πολιτισμού με έναν άνευ προηγουμένου τρόπο.

Το φετινό θέμα, "Underground", εμπνέεται από την ωμή ατμόσφαιρα των αγώνων σε κλουβιά και την αυθεντική κουλτούρα του streetball. Η διοργάνωση υπόσχεται μια καθηλωτική εμπειρία που ξεπερνά τα παραδοσιακά όρια, με διαγωνισμούς καρφωμάτων, εγκαταστάσεις αστικής τέχνης, παλλόμενες εμφανίσεις DJ, εμφανίσεις επιδραστικών παραγόντων, εκθέσεις, θρυλικούς παίκτες και ένα επαναστατικό τουρνουά 3x3.

Στην έκδοση του Βερολίνου, η Adidas x Kickz θα βρεθεί στο επίκεντρο, ενισχύοντας τα vibes της εκδήλωσης με ένα πρωτοποριακό DJ booth. Η Motorola, εν τω μεταξύ, θα συνδυάσει άψογα την τεχνολογία με την τέχνη, προσφέροντας στους παρευρισκόμενους την ευκαιρία να απελευθερώσουν τη δημιουργικότητά τους στο event ζωγραφικής με μπάλες, όπου οι προσωποποιημένες μπάλες μπάσκετ γίνονται καμβάδες για αυτοέκφραση. Η Turkish Airlines, ως εταίρος παρουσίασης, θα ηγηθεί του διαγωνισμού καρφωμάτων, εξασφαλίζοντας μια συναρπαστική επίδειξη αθλητισμού, η οποία θα πραγματοποιηθεί με κορυφαίο εξοπλισμό της Spalding.

Η πρόσβαση σε αυτή την αποκλειστική γιορτή θα είναι περιορισμένη, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα ανυπομονησίας για τους λάτρεις του μπάσκετ, της τέχνης, της μουσικής και της κουλτούρας του δρόμου. Ετοιμαστείτε να γίνετε μάρτυρες της σύγκρουσης του μπάσκετ, της τέχνης και της μουσικής όπως ποτέ άλλοτε. Το Euroleague Off Court πρόκειται να επαναπροσδιορίσει το πολιτιστικό τοπίο, με ένα κάρφωμα, μια πινελιά και ένα beat κάθε φορά».