Ο Γιόκιτς θέλει τον Μιλουτίνοφ στο NBA (vid)

Ο Γιόκιτς θέλει τον Μιλουτίνοφ στο NBA (vid)

Aχιλλέας Μαυροδόντης 16:54 - 03.03.2024 / Ανανεώθηκε: 16:54 - 03.03.2024

Ο Νίκολα Γιόκιτς έκανε την δική του πρόβλεψη για το Final 4 της Euroleague, με τον σταρ των Νάγκετς να τονίζει ότι ο Ολυμπιακός θα είναι στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, ενώ αποθέωσε και τον Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Ο Νίκολα Γιόκιτς μπορεί να βρίσκεται στο NBA και να λάμπει με τους Ντένβερ Νάγκετς, όμως δεν παραλείπει να δει και Euroleague, με τον Σέρβο να μην κρύβει την αδυναμία του στον Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Στο πλαίσιο των δηλώσεών του μετά το παιχνίδι με τους Λέικερς (νίκη για το Ντένβερ με 124-114), ο Νίκολα Γιόκιτς μίλησε για τους Μάικ Τζέιμς - Βασίλη Σπανούλη, αλλά και για τον Ολυμπιακό και τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, στον οποίο δεν έκρυψε την εκτίμησή του.

Οι δημοσιογράφοι ζήτησαν τη γνώμη του για το ποιες ομάδες θα περάσουν στο Final 4, με τον Νίκολα Γιόκιτς να συμπεριλαμβάνει σε αυτές και τον Ολυμπιακό, ενώ τόνισε ότι ο Νίκολα Μιλουτίνοφ θα έπρεπε να παίζει στο NBA, όμως αγαπάει πολύ την Ελλάδα.

Πέραν του Ολυμπιακού, ο Νίκολα Γιόκιτς προβλέπει πως στο Final 4 θα είναι επίσης οι Μονακό, Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα, με την τετράδα του Σέρβου να είναι... ίδια με εκείνη του 2023 στο Κάουνας.

«Παρακολουθώ λίγο την Euroleague. Στο Final 4 θα πρέπει να είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπαρτσελόνα, Μονακό και θα πω και τον Ολυμπιακό, λόγω του φίλου μου, του Νίκολα Μιλουτίνοφ, που είναι εκεί. Είναι τραυματισμένος αυτή τη στιγμή, αλλά μου αρέσει να τον παρακολουθώ να παίζει. Πιστεύω πως θα έπρεπε να είναι στο NBA, αλλά του αρέσει που είναι εκεί», ήταν τα λόγια του Νίκολα Γιόκιτς.

🔴Sportal Sunday Live για την τελευταία αγωνιστική στην κανονική διάρκεια της Super League