O Γιόκιτς ενημέρωσε τους Αμερικάνους: «Ο Σπανούλης είναι θρύλος στην Ευρώπη και ο Μάικ Τζέιμς ένας αδίστακτος σκόρερ» (vid)

O Γιόκιτς ενημέρωσε τους Αμερικάνους: «Ο Σπανούλης είναι θρύλος στην Ευρώπη και ο Μάικ Τζέιμς ένας αδίστακτος σκόρερ» (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 14:03 - 03.03.2024 / Ανανεώθηκε: 14:08 - 03.03.2024

Από το Λ.Α. ο Νίκολα Γιόκιτς, αφού πρώτα νίκησε τους Λέικερς τη μέρα που ο ΛεΜπρόν έσπασε το φράγμα των 4.000 πόντων στο ΝΒΑ, θύμισε στους Αμερικάνους τον Βασίλη Σπανούλη και τον Μάικ Τζέιμς.

Αφού πρώτα ο Νίκολα Γιόκιτς είδε από κοντά τον ΛεΜπρόν Τζέιμς να ξεπερνά τους 40.000 πόντους στο ΝΒΑ και λίγο αργότερα τον νίκησε, καθώς τελικά οι Νάγκετς επικράτησαν των Λέικερς, λίγο πριν αποχωρήσει από το Λ.Α. μίλησε για έναν άλλον παίκτη που ξέρει πολύ καλά να βάζει τη μπάλα στο καλάθι. Και αυτός ο «άλλος» δεν βρίσκεται στις ΗΠΑ, αλλά αγωνίζεται στην Ευρώπη με την Μονακό.

«Ο Μάικ Τζέιμς είναι ένας αδίστακτος σκόρερ», είπε ο πρωταθλητής του «μαγικού πλανήτη» απαντώντας σε σχετική ερώτηση που του έγινε και ο ίδιος έδωσε μία εικόνα για το τι επικρατεί στην EuroLeague. Σε ένα πρωτάθλημα που ο ίδιος δεν έχει αγωνιστεί, αλλά το παρακολουθεί φανατικά. Και ξέρει ακριβώς τι συμβαίνει εκεί...

«Αυτό που πάει να κάνει είναι σπουδαίο», δήλωσε ο Joker και εξήγησε σε όσους δεν το ξέρουν πως «χρειάζεται 12 πόντους για να ξεπεράσει τον Βασίλη Σπανούλη. Και αυτό είναι μία τρομερή επιτυχία. Ο Σπανούλης είναι θρύλος στην Ευρώπη». Προς το παρόν ο νυν προπονητής του Περιστερίου και της εθνικής ομάδας βρίσκεται στην κορυφή με 4.455 πόντους και ο Μάικ Τζέιμς έχει 4.444.

ΛεΜπρόν Τζέιμς: «Όταν παίζεις με τον Γιόκιτς ή τον Αντετοκούνμπο, δεν υπάρχει... απάντηση στο παιχνίδι τους» (vid)
NBA

10:15 - 03.03.2024

ΛεΜπρόν Τζέιμς: «Όταν παίζεις με τον Γιόκιτς ή τον Αντετοκούνμπο, δεν υπάρχει... απάντηση στο παιχνίδι τους» (vid)

Η χαρά του ΛεΜπρόν Τζέιμς για το τρομερό επίτευγμα του (ξεπέρασε τους 40.000 πόντους στο ΝΒΑ) ήταν ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του, μόνο που την ίδια μέρα της προσωπική τους επιτυχίας, ήθελε να αναφερθεί και στους σούπερ σταρς που θεωρεί πως δεν υπάρχει τρόπος να περιοριστούν όταν τους αντιμετωπίζει!

«Καθοδηγεί άψογα τη Μονακό και φέτος», πρόσθεσε ο Γιόκιτς και θύμισε επίσης πως «πέρσι την είχε οδηγήσει στο Final Four». Ακούγοντάς τα όλα αυτά ο ίδιος ο Τζέιμς, μέσω του διαδικτύου αποφάσισε να ευχαριστήσει τον Γιόκιτς για τα καλά του λόγια (με σχετική ανάρτηση στην πλατφόρμα Χ (τέως Twitter), ενώ ήδη επικεντρώνεται στο ευρωπαϊκό επόμενο παιχνίδι των Μονεγάσκων.

Αυτό με τον Ερυθρό Αστέρα (7/3, 28η αγωνιστική) όταν και αναμένεται να γίνει ο απόλυτος σκόρερ της EuroLeague. Αν βέβαια βάλει 12 πόντους...