Αυτό είναι το τρόπαιο του Βερολίνου: H Euroleague και τα... αξεσουάρ της για το Final Four του 2024 (vid, gallery)

Αυτό είναι το τρόπαιο του Βερολίνου: H Euroleague και τα... αξεσουάρ της για το Final Four του 2024 (vid, gallery)

Γιώργος Γαβριλάκης 11:50 - 22.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:12 - 29.05.2024

Την κούπα του πρωταθλητή, αλλά και τις μπάλες που θα... μπιστίξουν στην Uber Arena του Βερολίνου έδωσε στη δημοσιότητα η Euroleague, δύο μέρες πριν ξεκινήσει τη δράση του Final Four.

Tο Βερολίνο είναι έτοιμο να υποδεχθεί τις τέσσερις κορυφαίες ομάδες της Euroleague. Το ίδιο και η Uber Arena που, το τριήμερο 24-26 Μαΐου θα ανοίξει τις πόρτες της για να μπει μέσα ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, η Ρεάλ Μαδρίτης και η Φενέρμπαχτσε. Οι ομάδες δηλαδή, που θα αναμετρηθούν για την κορυφή της μπασκετικής Ευρώπης.

Το ίδιο έτοιμες όμως, είναι και οι μπάλες που οι παίκτες θα κληθούν να τις στείλουν στον προορισμό τους. Η Euroleague παρουσίασε τις εικόνες, από τις σφαιρικές πορτοκαλί θεές, με μαύρα τμήματα (όπως οι κλασσικές που χρησιμοποιούνται στη διοργάνωση) που πάνω τους θα έχουν το λογότυπο της τελικής φάσης που φιλοξενείται στην ιστορική πόλη της Γερμανίας.

Εμφανίστηκε ακόμα και το τρόπαιο του MVP που θα απονεμηθεί επισήμως (για πρώτη φορά) σε έναν παίκτη που η ομάδα του δεν λαμβάνει μέρος στο Final Four: Τον Μάικ Τζέιμς της Μονακό. Ενώ, η πολυπόθητη... κούπα πήρε και αυτή τη θέση της, με τα χαρακτηριστικά του 2024, που πάνω της γράφει «Βερολίνο», αλλά σχεδιαστικά είναι όμοια με τα προηγούμενα χρόνια.

Τέλος, την εμφάνισή τους έκαναν και δύο ακόμα τρόπαια, που μάλιστα ήταν εξόχως εντυπωσιακά στην όψη. Πρόκειται για αυτό του πολυτιμότερου παίκτη του Adidas Next Generation και αυτό του που θα σηκώσει ο νικητής του Final Four της διοργάνωσης των νέων «αστεριών» της Ευρώπης, που θα διεξαχθεί και αυτό στο Βερολίνο, παράλληλα με το Final Four της Euroleague.