Η Toyota γίνεται Επίσημος Συνεργάτης του Final Four της EuroLeague

Η Toyota γίνεται Επίσημος Συνεργάτης του Final Four της EuroLeague

Sportal newsroom 15:18 - 22.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:26 - 29.05.2024

Η Euroleague ανακοίνωσε τον νέο Επίσημο Συνεργάτη της και η Toyota ετοιμάζεται να... κατακτήσει τους δρόμου του Βερολίνου και να αναβαθμίσει τις υπηρεσίες της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσής στην Ευρώπη.

Οι παρουσίες στο Final Four της EuroLeague θα είναι εκλεκτές. Οι τέσσερις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης ετοιμάζονται ήδη για την υπέρτατη στιγμή της αγωνιστικής περιόδου και τα μεγάλα αστέρια είναι έτοιμα να... ξεδιπλώσουν στην Uber Arena του Βερολίνου το ταλέντο τους.

Ανάμεσά τους θα βρίσκεται και ο παγκόσμιος ηγέτης της αυτοκινητοβιομηχανίας, η Toyota, που θα έχει παρουσία στην τελική φάση της EuroLeague ως ο Επίσημος Συνεργάτης της.

Η Toyota θα παρέχει οδηγούς και οχήματα για VIP λεωφορεία εντός της και γύρω από τη γερμανική πρωτεύουσα, μεταφέροντας επίτιμους καλεσμένους, αξιωματούχους και πρεσβευτές από και προς το γήπεδο.

«Ως ηγέτες στους τομείς τους με απήχηση σε όλο τον κόσμο, η Toyota και η EuroLeague αγκαλιάζουν την καινοτομία και την αριστεία», δήλωσε ο Gawain Davies, Senior Director of Corporate Partnerships & Licensing της Euroleague Basketball.

«Η Toyota είναι μαζί μας ως ο Επίσημος Συνεργάτης του Final Four της EuroLeague και αποτελεί απόδειξη της κοινής μας δέσμευσης να αναβαθμίσουμε την εμπειρία για τους επισκέπτες μας στο Βερολίνο. Μαζί οδηγούμε το παιχνίδι μπροστά», πρόσθεσε.

Αυτό είναι το τρόπαιο του Βερολίνου: H Euroleague και τα... αξεσουάρ της για το Final Four του 2024 (vid, gallery)
EUROLEAGUE

11:50 - 22.05.2024

Αυτό είναι το τρόπαιο του Βερολίνου: H Euroleague και τα... αξεσουάρ της για το Final Four του 2024 (vid, gallery)

Την κούπα του πρωταθλητή, αλλά και τις μπάλες που θα... μπιστίξουν στην Uber Arena του Βερολίνου έδωσε στη δημοσιότητα η Euroleague, δύο μέρες πριν ξεκινήσει τη δράση του Final Four.

Ο στόλος των οχημάτων, που παρέχεται από την Toyota Deutschland GmbH και την Toyota Motor Europe, περιλαμβάνει πέντε ευρύχωρα Toyota Proace Versos και τέσσερα πλήρως ηλεκτρικά Toyota bZ4X.

«Η υποστήριξη του Final Four της EuroLeague είναι άλλο ένα δομικό στοιχείο στην εκτεταμένη δέσμευσή μας στο εθνικό και διεθνές μπάσκετ», δήλωσε ο André Schmidt, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Toyota Deutschland GmbH και κατέληξε πως «Η κινητικότητα ξεπερνά τα σύνορα, όπως άλλωστε το ίδιο κάνει και ο αθλητισμός. Ως εκ τούτου, είμαστε χαρούμενοι που μπορούμε να προωθήσουμε το ευρωπαϊκό μπάσκετ σε γερμανικό έδαφος μέσω αυτής της συνεργασίας»