Euroleague: Ο Βιλντόζα βραβεύθηκε ως MVP Δεκεμβρίου
i

Alejander Dimitrjevic / Sportal

Euroleague: Ο Βιλντόζα βραβεύθηκε ως MVP Δεκεμβρίου

Sportal newsroom 20:56 - 27.01.2023 / Ανανεώθηκε: 21:06 - 27.01.2023

Ο Ερυθρός Αστέρας υποδέχεται την Παρτιζάν στη Χάλα Πιονίρ και πριν το μεγάλο ντέρμπι ο Λούκα Βιλντόζα βραβεύθηκε ως ο MVP του Δεκεμβρίου.

Εξαιρετική σεζόν κάνει με τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα ο Λούκα Βιλντόζα, ο οποίος τον Δεκέμβριο είχε αναδειχθεί σε MVP της Euroleague

Ο γκαρντ από την Αργεντινή στη συνέχεια τραυματίστηκε και είχε μείνει για λίγο καιρό εκτός αγώνων, όμως πλέον έχει επανέλθει στην δράση και ενισχύει κανονικά την ομάδα του στους αγώνες της.

Οι ορδές των Παρτιζάνων στο δρόμο προς τη «Χάλα Πιονίρ» (vids)
EUROLEAGUE

19:16 - 27.01.2023

Οι ορδές των Παρτιζάνων στο δρόμο προς τη «Χάλα Πιονίρ» (vids)

Ο Ερυθρός Αστέρας φιλοξενεί την Παρτιζάν και σε λίγη ώρα (27/1, 20.00) ξεκινά η μεγάλη «μάχη» της Σερβίας. Οι φίλαθλοι των φιλοξενουμένων ξεκίνησαν την πορεία του από το κέντρο του Βελιγραδίου μέχρι το γήπεδο και η ατμόσφαιρα… μυρίζει μπαρούτι!

Ο Βιλντόζα πριν το μεγάλο ντέρμπι της ομάδας του με την Παρτιζάν για την 21η αγωνιστική, βραβεύθηκε από την Euroleague. 

Στους αγώνες του Δεκεμβρίου ο Βιλντόζα είχε μέσο όρο 15.8 πόντους, 4.7 ασίστ και 2.2 κλεψίματα!

Ξεκίνησε το μήνα με 16 πόντους, 5 ασίστ και 3 κλεψίματα στη νίκη επί της Βίρτους, ενώ είχε 14 πόντους, 6 ασίστ και 4 κλεψίματα στη νίκη επί της Παρτιζάν. Στην τρίτη σερί νίκη του Δεκεμβρίου για τον Αστέρα, σε αυτή του Κάουνας δηλαδή, ο Βιλντόζα έκανε ρεκόρ καριέρας με 27 πόντους, ενώ είχε (και πάλι) 4 κλεψίματα στη συγκομιδή του. Στην ήττα από το Μιλάνο είχε 16 πόντους και 6 ασίστ, ενώ στον Ολυμπιακό έβαλε 22 πόντους τη βραδιά που νίκησαν στο ΣΕΦ.