Σοβαρά μπλεξίματα για τον Χασάν Μάρτιν μετά από απειλητικό tweet προς δημοσιογράφο (pics)
i

Μάρτιν και Έβανς/ ©Intime

Σοβαρά μπλεξίματα για τον Χασάν Μάρτιν μετά από απειλητικό tweet προς δημοσιογράφο (pics)

Ελένη Ανδρικοπούλου 13:57 - 19.01.2023 / Ανανεώθηκε: 14:39 - 19.01.2023

Ο πρώην σέντερ του Ολυμπιακού και νυν του Ερυθρού Αστέρα, Χασάν Μάρτιν χρησιμοποίησε έναν πολύ λάθος τρόπο για να εκφράσει τη διαφωνία του και έγινε χαμός.

Χαμός έχει γίνει τις τελευταίες ώρες με πρωταγωνιστή τον Χασάν Μάρτιν. Ο πρώην Αμερικανός σέντερ του Ολυμπιακού και νυν του Ερυθρού Αστέρα εξέφρασε τη διαφωνία του για το post του Ρίτις Βισνιάουσκας, του «Basketnews.com», χρησιμοποιώντας λάθος τρόπο. 

Όλα ξεκίνησαν όταν γνωστός Λιθουανός δημοσιογράφος πήρε θέση για το περίφημο hashtag «FreeFacu» που έχει δημιουργηθεί από τους παίκτες για να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής ο Φακούντο Καμπάτσο με τον Ερυθρό Αστέρα, γράφοντας στο twitter ότι «αυτή η κινητοποίηση με το «#freeFacu στα social Media της EuroLeague έχει γίνει cringe. Ο τύπος δεν είναι πολιτικός κρατούμενος. Είναι ένας καλά αμειβόμενος μπασκετμπολίστας, ο οποίος απλώς πρέπει να περιμένει μέχρι μία συγκεκριμένη ημερομηνία για να πάρει μέρος στην διοργάνωση». 

Ο Χασάν Μάρτιν, θέλησε να απαντήσει δημόσια στον Βισνιάουσκας με ένα GIF, το οποίο δείχνει μία… μπουνιά και την φράση STFU (Shut the F@ck Up). Ο Αμερικανός σέντερ μετά από λίγο το διέγραψε.

Το BasketNews μετά από λίγο κάλεσε την Euroleague και την ένωση παικτών να πάρουν επίσημη θέση για το περιστατικό, τονίζοντας ότι τέτοιες αντιδράσεις που προωθούν τη βία δεν πρέπει να υπάρχουν.