O Παναθηναϊκός συναντά στο ΟΑΚΑ την «καυτή» Βίρτους Μπολόνια του Τόρνικε Σενγκέλια

O Παναθηναϊκός συναντά στο ΟΑΚΑ την «καυτή» Βίρτους Μπολόνια του Τόρνικε Σενγκέλια

Γιώργος Γαβριλάκης 09:24 - 17.11.2023 / Ανανεώθηκε: 09:25 - 17.11.2023

Η δεύτερη αγωνιστική της «διαβολοβδομάδας» και ένατη στο σύνολο της EuroLeague, στέλνει τον Παναθηναϊκό στη... μάχη με αντίπαλο την Βίρτους Μπολόνια, που την υποδέχεται στο ΟΑΚΑ και θέλει να την σταματήσει! Οι Ιταλοί έχουν ξεκινήσει εντυπωσιακά την σεζόν τους, με έξι νίκες στους πρώτους οκτώ αγώνες και ο Τόρνικε Σενγκέλια είναι σε εξαιρετική κατάσταση.

Αν η Ρεάλ Μαδρίτης είναι η κυρίαρχη ομάδα στο φετινό ξεκίνημα της EuroLeague και έχει πάρει οκτώ νίκες σε ισάριθμους αγώνες, τότε η... δεύτερη ομάδα που έχει εντυπωσιάσει περισσότερο μέχρι στιγμής είναι η Βίρτους Μπολόνια. Δηλαδή, η αντίπαλο του Παναθηναικού το βράδυ της Παρασκευής (17/11, 21:15, Novasports 4) στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ που ολοκληρώνει την ένατη αγωνιστική και στην δεύτερη «διαβολοβδομάδα» της κορυφαίας διασυλλογική διοργάνωσης. 

Και αφού ο Παναθηναϊκός νίκησε την Ζαλγκίρις και πήρε την τέταρτη νίκη του στην EuroLeague, παραμένει στην έδρα του και τώρα αντίπαλοί τους είναι οι Ιταλοί το παιχνίδι των οποίων καθορίζεται από έναν παίκτη που οι «πράσινοι» παραλίγο να τον κάνουν... δικό τους το καλοκαίρι. Ο Τόρνικε Σενγκέλια ήταν ο πρώτος στόχος από τη στιγμή που εγκαταλείφθηκε η περίπτωση του Νίκολα Μίροτιτς και ο Παναθηναϊκός ουσιαστικά είχε συμφωνήσει μαζί του. Απλώς, δεν προέκυψε η μεταγραφή κυρίως γιατί η Βίρτους ήταν αναποφάσιστη για το αν θα τον πουλούσε και με ποιο αντίτιμο. Τελικά, το «τριφύλλι» κατέληξε στον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, ο οποίος βέβαια δεν θα αντιμετωπίσει τον Γεωργιανό φόργουορντ. 

Ο Ισπανός είναι εκτός καθώς, έχει χειρουργηθεί στο δάκτυλο του χεριού του, ενώ μη διαθέσιμος παραμένει και ο Ιωάννης Παπαπέτρου. Και οι δύο θα επιστρέψουν στη δράση με το νέο έτος κι έτσι ο Εργκίν Αταμάν έχει δώσει πολλές αρμοδιότητες στον Ντίνο Μήτογλου, ο οποίος κάνει τη μία εξαιρετική εμφάνιση μετά την άλλη. Ο Έλληνας φόργουορντ και απόφοιτους του Ουέικ Φόρεστ θα είναι ο άνθρωπος που θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον Σενγκέλια και εν πολλοίς αυτή η μονομαχία θα κρίνει την αναμέτρηση. 

Sportal Euroleague Show για το Παναθηναϊκός - Βίρτους Μπολόνια και όλη τη δράση της Παρασκευής

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!