Μια νίκη για τον... κόσμο θέλει ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ κόντρα στην Άλμπα

Ντέρικ Ουίλιαμς, Γιώργος Παπαγιάννης

i

© Intime

Μια νίκη για τον... κόσμο θέλει ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ κόντρα στην Άλμπα

Γιώργος Γαβριλάκης 09:18 - 07.04.2023 / Ανανεώθηκε: 09:23 - 07.04.2023

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει (7/4, 21:00) την Άλμπα Βερολίνου στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι του για την Euroleague και θέλει να δημιουργήσει συνθήκες αισιοδοξίας για το άμεσο μέλλον. Εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή των Ματέους Πονίτκα και Νέιτ Ουόλτερς.

Βαθμολογικό ενδιαφέρον δεν υπάρχει, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν υπάρχει και κίνητρο. Ο Παναθηναϊκός παίζει για τελευταία φορά φέτος στην έδρα του παιχνίδι της Euroleague και θέλει να προσφέρει στον κόσμο του το... minimum της χαράς. Μία όμορφη εμφάνιση και μία νίκη το βράδυ της Παρασκευής (7/4, 21:00, NovaSports prim ) στο ΟΑΚΑ, απέναντι στην Άλμπα Βερολίνου. 

Επιθυμεί ένα αποτέλεσμα και μία παρουσία που δεν θα αλλάξει τίποτα στην ευρωπαϊκή του πορεία που θα ολοκληρωθεί άμεσα με το τέλος της κανονικής διάρκειας, αλλά θα δημιουργήσει συνθήκες -κυρίως στον ψυχολογικό τομέα- που θα ευνοήσουν το άμεσο μέλλον. Δηλαδή, όταν θα έρθει η ώρα των play offs του εγχώριου πρωταθλήματος. 
 

Τα σενάρια της πρόκρισης και της τετράδας - Ο Ολυμπιακός μπορεί να τερματίσει πρώτος, μπορεί και 4ος!
EUROLEAGUE

23:59 - 06.04.2023

Τα σενάρια της πρόκρισης και της τετράδας - Ο Ολυμπιακός μπορεί να τερματίσει πρώτος, μπορεί και 4ος!

Με τους περισσότερους αγώνες της 33ης αγωνιστικής να έχουν ολοκληρωθεί, το τοπίο για την πρόκριση των ομάδων στα playoffs αρχίζει να ξεκαθαρίζει. Η τετράδα «κλείδωσε», ο Ολυμπιακός κρατάει την τύχη του στα χέρια του για την πρωτιά, ενώ Ζαλγκίρις, Μπασκόνια και Παρτίζαν μονομαχούν για το τελευταίο εισιτήριο...

Προς το παρόν, οι «πράσινοι» θα συναντήσουν το επίσης αδιάφορο βαθμολογικά και αποκλεισμένο προ πολλού σύλλογο από τη Γερμανία, ο οποίος μάλιστα στο ξεκίνημα της χρονιάς στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση είχε κάνει τρεις νίκες στα πρώτα τρία παιχνίδια. Το... τρίτο ήταν απέναντι στον Παναθηναϊκό, με τους Βερολινέζους να συντρίβουν τον αντίπαλό τους με 94-65. Οπότε προκύπτει και ένα μικρό ζήτημα εκδίκησης. Στην προσπάθεια αυτή πάντως, ο κόουτς Χρήστος Σερέλης φαίνεται πως δεν θα έχει στη διάθεσή του τούς Ματέους Πονίτκα και Νέιτ Ουόλτερς, οι οποίοι δεν έχουν ξεπεράσει στο 100% τους τραυματισμούς τους. 

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (7/4)

21:00 / Παναθηναϊκός - Άλμπα Βερολίνου (NovaSports prime)
21:30 / Αρμάνι Μιλάνο - Μπαρτσελόνα (NovaSports 3)
22:00 / Μονακό - Παρτίζαν (NovaSports 4)

Τα αποτελέσματα της Πέμπτης (6/4)

Ερυθρός Αστέρας - Ολυμπιακός: 87-79
Ζαλγκίρις Κάουνας - Μακάμπι Τελ Αβίβ: 68-67
Φενέρμπαχτσε - Αναντολού Εφές: 103-86
Βαλένθια - Βίρτους Μπολόνια: 79-68
Ρεάλ Μαδρίτης - Μπάγερν Μονάχου: 79-67
Μπασκόνια - Βιλερμπάν: 120-100

Βαθμολογία