Ξεκίνησε η ψηφοφορία του κοινού για τους πρωταγωνιστές της Euroleague
i

© euroleague.net

Ξεκίνησε η ψηφοφορία του κοινού για τους πρωταγωνιστές της Euroleague

Γιώργος Γαβριλάκης 13:45 - 24.04.2023 / Ανανεώθηκε: 14:46 - 24.04.2023

Οι προπονητές, οι αρχηγοί των ομάδων, οι εκπρόσωποι τύπου, αλλά και οι απανταχού φίλαθλοι του μπάσκετ μπορούν από τώρα και μέχρι τις 11 Μαΐου να ψηφίσουν μέσω του επίσημου site της Euroleague για τον MVP και τις καλύτερες πεντάδες της διοργάνωσης.

H πιο απαιτητική και αμφίρροπη σεζόν της Euroleague μπαίνει στη φάση των play offs και πέραν από τις ομαδικές επιτυχίες και τις διακρίσεις των συλλόγων θα προκύψουν και τα ατομικά βραβεία. Οι επιλογές των μεγάλων πρωταγωνιστών της διοργάνωσης. 

Η διαδικασία της επιλογής των αστεριών ξεκίνησε και δεν αφορά μόνο τους προπονητές, τους δημοσιογράφους και τους αρχηγούς των ομάδων. Μέρος παίρνουν και οι φίλαθλοι στην ψηφοφορία, η οποία... άνοιξε ήδη και θα ολοκληρωθεί στις 11 Μαϊου

H στέψη του Ολυμπιακού στη Ρώμη μια μέρα σαν κι αυτή, πριν από 26 χρόνια (vid)
ΜΠΑΣΚΕΤ

12:09 - 24.04.2023

H στέψη του Ολυμπιακού στη Ρώμη μια μέρα σαν κι αυτή, πριν από 26 χρόνια (vid)

Η 24η Απριλίου δεν είναι μία οποιαδήποτε μέρα για τον Ολυμπιακό. Είναι η μέρα που το 1997 κατέκτησε στη Ρώμη το πρώτο πρωτάθλημα Ευρώπης της ιστορίας του και η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ θυμήθηκε τις στιγμές με σχετική της ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα.

Μέχρι τότε, οι απανταχού fan μπορούν να συνδεθούν στο επίσημο site της διοργάνωσης και στον ειδικό σύνδεσμο μπορούν να επιλέξουν τους αθλητές που θεωρούν ότι αξίζει να τοποθετηθούν στην καλύτερη πεντάδα. Επίσης, υπάρχει και η επιλογή της δεύτερης καλύτερης πεντάδας. 

Αν κάποιος ενδιαφέρεται να συμμετέχει στη διαδικασία, χρειάζεται απλώς να κάνει δωρεάν εγγραφή στο euroleague.net (αν δεν έχει ήδη) και από εκεί και πέρα να κάνει τις επιλογές του όσον αφορά τους εκλεκτούς παίκτες.