Euroleague: Sold out η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα - «Mέχρι τέλους με τον κόσμος μας», λέει ο Λεπενιώτης

Euroleague: Sold out η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα - «Mέχρι τέλους με τον κόσμος μας», λέει ο Λεπενιώτης

Sportal newsroom 16:56 - 22.02.2023 / Ανανεώθηκε: 19:41 - 22.02.2023

Το πέμπτο του διαδοχικό sold out ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός, που την Τρίτη 7/3 υποδέχεται την Μπαρτσελόνα για την 27η αγωνιστική της Euroleague.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην κορυφή της Euroleague έπειτα από 25 αγωνιστικές, ενώ έφτασε και στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος, γεγονός που έδωσε ακόμα μεγαλύτερη χαρά στους φίλους της ομάδας. 

Οι Πειραιώτες κάνουν μια ονειρεμένη σεζόν, πηγαίνοντας από νίκη σε νίκη και έχουν αναγκάσει όλη την Ευρώπη να μιλάει για αυτούς με κολακευτικά λόγια. Φυσικά, οι εμφανίσεις της ομάδας του Μπαρτζώκα έχουν κάνει τον κόσμο της να μην βλέπει την ώρα να βρεθεί στο ΣΕΦ για τον επόμενο αγώνα. 

Ο κρότος που... τάραξε τον Βεζένκοφ και τον Μπαρτζώκα (vid)
EUROLEAGUE

11:43 - 22.02.2023

Ο κρότος που... τάραξε τον Βεζένκοφ και τον Μπαρτζώκα (vid)

O Ολυμπιακός, στον επίσημο λογαριασμό του στο twitter, συνδύασε δύο στιγμές από δύο διαφορετικά ματς με πρωταγωνιστές τον Σάσα Βεζένκοφ και τον Γιώργος Μπαρτζώκα. Το αποτέλεσμα που προέκυψε είναι απολαυστικό.

Οι «ερυθρόλευκοι» την Τετάρτη 22/2 ανακοίνωσαν νέο sold out. Συγκεκριμένα, το πέμπτο διαδοχικό. Η ΚΑΕ στην ενημέρωσή της τονίζει ότι έχουν ήδη φύγει πολλά εισιτήρια και για τον αγώνα κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου που θα διεξαχθεί δύο ημέρες αργότερα. 

Λεπενιώτης: Με τη βοήθεια του κόσμου να πάμε μέχρι τέλους

Δηλώσεις του Γενικού Διευθυντή της ΚΑΕ Ολυμπιακού, Νίκου Λεπενιώτη δημοσίευσαν σήμερα οι «ερυθρόλευκοι». Ο ίδιος μίλησε για το φοβερό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα, ενώ τόνισε ότι ο Ολυμπιακός με τη βοήθεια του κόσμου θα πάει μέχρι τέλους ώστε να πετύχει τους στόχους του. 

«Συνεχίσαμε για δεύτερη χρονιά. Το Κύπελλο ήταν μια μεγάλη επιτυχία. Ήρθε σχετικά εύκολα θα έλεγα, γιατί η ομάδα πραγματικά είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση. Είναι κάτι το οποίο το προετοιμάζαμε πολύ καιρό. Είμαστε πάρα πολύ αγαπημένοι μεταξύ μας, είμαστε πάρα πολύ δεμένοι.

Ήμασταν πάρα πολύ συγκεντρωμένοι και στα δύο παιχνίδια και νομίζω παίξαμε σε υψηλό ρυθμό. Είναι ο δεύτερος τίτλος για φέτος, μετά το Super Cup, οπότε συνεχίζουμε με την ίδια ταπεινότητα, με τον ίδιο σεβασμό σε κάθε αντίπαλο και πραγματικά πιστεύω ότι έχουμε τη δυνατότητα να πάμε ακόμα πιο ψηλά» είπε αρχικά για την Κρήτη και το πόσο... ταιριάζει στην ομάδα.

Και έπειτα αναφέρθηκε στην προσπάθεια του Final 8 που διεξήχθη για πρώτη φορά. «Νομίζω ότι τηρουμένων των αναλογιών πρέπει όλες οι ομάδες να είναι ικανοποιημένες. Είναι μια καινούργια διοργάνωση που στην Ευρώπη γίνεται πολλά χρόνια. Εδώ έγινε για πρώτη φορά. Οργανωτικά η ομοσπονδία έκανε πολύ καλή δουλειά. Πιστεύω πραγματικά ότι μπορούμε να χτίσουμε σε αυτό και τις επόμενες χρονιές να κάνουμε κάτι πολύ καλύτερο».