Ο κρότος που... τάραξε τον Βεζένκοφ και τον Μπαρτζώκα (vid)
i

© Intime

Ο κρότος που... τάραξε τον Βεζένκοφ και τον Μπαρτζώκα (vid)

Sportal newsroom 11:43 - 22.02.2023 / Ανανεώθηκε: 11:48 - 22.02.2023

O Ολυμπιακός, στον επίσημο λογαριασμό του στο twitter, συνδύασε δύο στιγμές από δύο διαφορετικά ματς με πρωταγωνιστές τον Σάσα Βεζένκοφ και τον Γιώργος Μπαρτζώκα. Το αποτέλεσμα που προέκυψε είναι απολαυστικό.

Με διάθεση για χιούμορ, που προκύπτει (προφανώς) και από την κατάκτηση του Κυπέλλου στο Final 8 του Ηρακλείου, η ΚΑΕ Ολυμπιακός προετοίμασε το έδαφος για μία... εκρηκτική εβδομάδα. 

Σε ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό στο twitter της ομάδας «ανέβηκε» μία ανάρτηση με την αντίδραση του Σάσα Βεζένκοφ από αγώνα της τελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, όταν ο σταρ του Ολυμπιακού τρόμαξε από το πιστόλι που εκτόξευε μπλουζάκια στις κερκίδες. 

Συνδυάστηκα με την κίνηση του Βεζένκοφ τοποθετήθηκε παλαιότερη αντίδραση του Γιώργου Μπαρτζώκα. Συγκεκριμένα ένας κρότος στο περσινό ματς των play off της Euroleague κόντρα στη Μονακό στο ΣΕΦ είχε... ταράξει τον προπονητή της ομάδας και οι αντιδράσεις των δύο μαζί προσέφεραν γέλιο.

Στο μεταξύ η εβδομάδα ολοκληρώνεται με το παιχνίδι στη Βαλένθια την Παρασκευή (24/2) για την 25η αγωνιστική της Euroleague, οπότε την έκρηξη της ανάρτησης, ακολουθεί μία «εκρηκτική» αναμέτρησης και ο Ολυμπιακός μέσα από αυτό το ματς θέλει να συνεχίσει να πορεύεται στην κορυφή της βαθμολογίας.