Οι Greek Drops ήταν ό,τι ομορφότερο είδαμε στα «Δύο Αοράκια» (pics)

Οι Greek Drops ήταν ό,τι ομορφότερο είδαμε στα «Δύο Αοράκια» (pics)

Aχιλλέας Μαυροδόντης 19:04 - 21.02.2023 / Ανανεώθηκε: 23:31 - 21.02.2023

Οι Greek Drops, οι κορυφαία ομάδα Cheerleading στην Ελλάδα, έκλεψε τις εντυπώσεις στο Ηράκλειο και στα «Δύο Αοράκια», με τις εντυπωσιακές χορεύτριες να τραβούν πάνω τους τα βλέμματα κατά τη διάρκεια των time outs.

Οι Greek Drops ήταν η... πινελιά που χρειαζόταν το Final 8 και να ανέβει επίπεδο, με την παρουσία τους σε ημιτελικούς και στον μεγάλο Τελικό να εντυπωσιάζει όλους όσους έδωσαν το «παρών» στις αναμετρήσεις του Σαββατοκύριακου.

Οι εντυπωσιακές χορεύτριες τράβηξαν τα βλέμματα με τις χορογραφίες και τα ακροβατικά τους, κερδίζοντας το χειροκτότημα του κόσμου και όχι άδικα.

Οι Greek Drops δίνουν το «παρών» σταθερά σε όλες τις διοργανώσεις που έχουν να κάνουν με την ΕΟΚ και την Εθνική, οπότε το Κύπελλο Ελλάδας δεν αποτέλεσε εξαίρεση. 

Στο πρώτο Final 8 στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ, οι Greek Drops ήταν λοιπόν εκεί και ξεσήκωσαν τον κόσμο, ομορφαίνοντας με την παρουσία τους ολόκληρη την διοργάνωση. 

Επειδή όμως μια εικόνα είναι καλύτερη από χίλιες λέξεις, στο γκάλερι που ακολουθεί μπορείτε να θαυμάσετε τις πανέμορφες Greek Drops: