Τα βλέμματα στην Μπολόνια, εντός έδρας η Μπαρτσελόνα

Τα βλέμματα στην Μπολόνια, εντός έδρας η Μπαρτσελόνα

Χρήστος Τσάλτας 10:19 - 09.02.2024 / Ανανεώθηκε: 10:28 - 09.02.2024

Η Βίρτους Μπολόνια υποδέχεται την Μονακό, στο πιο σημαντικό παιχνίδι της βραδιάς, την ώρα που η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί την Άλμπα Βερολίνου και ο Ερυθρός Αστέρας την Ζαλγκίρις.

Η 26η αγωνιστική της Euroleague ολοκληρώνεται με τέσσερις αναμετρήσεις, στις οποίες το ενδιαφέρον για τις «μάχες» των πλέι οφ κορυφώνεται.

Το παιχνίδι που ξεχωρίζει είναι αυτό στην Μπολόνια, ανάμεσα στην Βίρτους και την Μονακό. Η ομάδα του Λούκα Μπάνκι θα έχει στο πλευρό της τον κόσμο της, καθώς η Segafredo Arena αναμένεται να είναι κατάμεστη, για να δώσει ώθηση στους «ασπρόμαυρους» να φτάσουν σε ακόμα μια νίκη. Την ίδια ώρα η Μονακό θέλει να παραμείνει σε τροχιά επιτυχιών, με τον Μάικ Τζέιμς να απέχει 50 πόντους από το να προσπεράσει τον Βασίλη Σπανούλη στη λίστα των κορυφαίων σκόρερ της διοργγάνωσης.

Λίγες μέρες μετά τη μεγάλη μεταγραφή του Ρίκι Ρούμπιο, που προκάλεσε αίσθηση σε όλο τον πλανήτη, η Μπαρτσελόνα ετοιμάζεται για την αναμέτρηση με την Άλμπα Βερολίνου, στοχεύοντας στη νίκη που θα τη διατηρήσει στην δεύτερη θέση της κατάταξης. Οι Καταλανοί έχουν χτίσει καλό μομέντου μστα τελευταία παιχνίδια και θέλουν να το διατηρήσουν λίγο πριν από το Copa Del Rey.

Στο Βελιγράδι ο Ερυθρός Αστέρας του Γιάννη Σφαιρόπουλου φιλοξενεί την ανεβασμένη Ζαλγκίρις, με τις δύο ομάδες να έχουν σαν στόχο τη νίκη ώστε να παραμείνουν σε τροχιά πλέι οφ. Προβλήματα για τις δύο ομάδες δεν υπάρχου, με τους «ερυθρόλευκους» να ενισχύουν ακόμα περισσότερο το ρόστερ τους με την απόκτηση του Τρέι Τόμπκινς, την ώρα που οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν την επιστροφή του Καρόλις Λουκοσιούνας.

Το πρόγραμμα της ημέρας:

Ερυθρός Αστέρας - Ζαλγκίρις 21:00

Παναθηναϊκός - Φενέρμπαχτσε 21:15

Βίρτους Μπολόνια - Μονακό 21:30

Μπαρτσελόνα - Άλμπα Βερολίνου 21:30

Sportal Euroleague Show με Παναθηναϊκός - Φενέρμπαχτσε και όλη τη δράση της Παρασκευής