Το υπονοούμενο για τον Τεόντοσιτς - Ομάδα της Α2 Ιταλίας θέλει να αποκτήσει τον Σέρβο σταρ!
i

© EuroLeague Basketball

Το υπονοούμενο για τον Τεόντοσιτς - Ομάδα της Α2 Ιταλίας θέλει να αποκτήσει τον Σέρβο σταρ!

Γιώργος Γαβριλάκης 12:54 - 07.02.2024 / Ανανεώθηκε: 13:01 - 07.02.2024

Η Τράπανι σύντομα θα προβιβαστεί στην πρώτη κατηγορία των ιταλικών πρωταθλημάτων και όπως δήλωσε ο πρόεδρος της «θέλω να φέρω στην ομάδα ένα αστέρι που έπαιζε στην Ιταλία, αλλά έχει επιστρέψει στην πατρίδα του, τη Σερβία». Και όλοι σκέφτηκαν τον Μίλος Τεόντοσιτς.

Στο Τράπανι, εκτός από τους μόνιμους κατοίκους, συνήθως συχνάζουν τουρίστες. Η πόλη της Σικελίας, που βρίσκεται στο δυτικό άκρο του ιταλικού νησιού, διαθέτει πολλά αξιοθέατα, αλλά ονειρεύεται να αποκτήσει και έναν σούπερ σταρ του ευρωπαϊκού μπάσκετ. 

Η ομάδα της πόλης, αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία του ιταλικού πρωταθλήματος, αλλά σύντομα θα αγωνίζεται στην πρώτη. Διότι, κυριαρχεί στην κατάταξη και η άνοδός της είναι θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί. Η διοίκηση σκέφτεται ήδη το μέλλον και ο πρόεδρος Βαλέριο Αντονίνι σκέφτεται από τώρα τον Μίλος Τεόντοσιτς -ή τουλάχιστον αυτό αποκαλύπτουν τα... στοιχεία! 

«Προγραμματίζουμε ήδη το αγωνιστικό μας πλάνο για την επόμενη σεζόν», δήλωσε ο Αντονίνι σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Corriere dello Sport και πρόσθεσε πως «έχουμε ήδη συμφωνήσει με δύο παίκτες» και δεν αποκάλυψε τα ονόματά τους. 

Όπως δεν αποκάλυψε και το μεγάλο του... όνειρο. «Διαπραγματευόμαστε ήδη με έναν Σέρβο παίκτη που επέστρεψε σε ομάδα της πατρίδας του, αλλά έχει αγωνιστεί στη χώρα μας», είπε και δημιούργησε μονομιάς αναταραχή. Ο δημοσιογράφος με τον οποίο συνομιλούσε σκέφτεται -μοιραία και μονομιάς- τον Μίλος Τεόντοσιτς και δεν δίστασε να ρίξει το όνομα του 37χρονου σταρ στο... τραπέζι.

«Εσύ το είπες!», του απάντησε ο Αντονίνι και πρόσθεσε πως «ίσως έχεις πληροφορίες γι' αυτό το λες». Η αλήθεια είναι πως ο Τεόντοσιτς διαθέτει τις προδιαγραφές που όρισε ο πρόεδρος της Τράπανι, καθώς πέρσι αγωνίστηκε στην Βίρτους Μπολόνια και πλέον ανήκει στον Ερυθρό Αστέρα. 

Μία νέα συνεργασία από τα... παλιά: Ρούμπιο, Γκριμάου και Ναβάρο ξανά μαζί μετά από 13 χρόνια! (vid)
EUROLEAGUE

10:16 - 07.02.2024

Μία νέα συνεργασία από τα... παλιά: Ρούμπιο, Γκριμάου και Ναβάρο ξανά μαζί μετά από 13 χρόνια! (vid)

Το 2009 συναντήθηκαν και οι τρεις τους στην Βαρκελώνη. Στο τέλος της σεζόν είχαν πανηγυρίσει την κατάκτηση της EuroLeague (με τη νίκη στον τελικό επί του Ολυμπιακού) και τώρα, ο Ρούμπιο από το ίδιο... πόστο, θα συνεργαστεί με τον κόουτς Ρότζερ Γκριμάου και τον GM, Χουάν Κάρλος Ναβάρο.

Βέβαια, παρόμοιο βιογραφικό έχει και ο συμπαίκτης του, Νεμάνια Νέντοβιτς, o οποίος εκτός των συνόρων έχει αγωνιστεί (μεταξύ άλλων) στον Παναθηναϊκό, αλλά και στην Μιλάνο. Επίσης και η Παρτίζαν διαθέτει αθλητή με προϊστορία στην Ιταλία. Πρόκειται για τον Αλέκσα Αβράμοβιτς (2018-20, Μιλάνο). Κανείς όμως, δεν έβγαλε από το μυαλό του τον Μίλος Τεόντοσιτς, όταν ο Αντονίνι έθεσε τους... όρους του!