To Sportal σε στέλνει στο μεγάλο ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός της πρεμιέρας της EuroLeague

To Sportal σε στέλνει στο μεγάλο ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός της πρεμιέρας της EuroLeague

Sportal newsroom 11:48 - 29.09.2023 / Ανανεώθηκε: 12:00 - 29.09.2023

Τα εισιτήρια για το σπουδαίο παιχνίδι του ΟΑΚΑ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό για την πρεμιέρα της EuroLeague (6/10) έχουν γίνει ανάρπαστα, αλλά το Sportal είναι εδώ για εσάς - Δύο τυχεροί θα κερδίσουν από ένα διπλό εισιτήριο μέσω του Ιnstagram και του Facebook.

Η EuroLeague είναι έτοιμη να ανοίξει τις... πύλες της και να ξεκινήσει η πιο έντονη και εντυπωσιακή δράση στο κορυφαίο επίπεδο μπάσκετ της ηπείρου μας (και όχι μόνο). Η πρώτη αγωνιστική ξεκινά στις 5 Οκτωβρίου, αλλά μία μέρα αργότερα έρχεται στο πρόγραμμα το κορυφαίο παιχνίδι της αγωνιστικής. Αυτό ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, ένα ματς που θα γίνει στο ΟΑΚΑ και που αναμένεται το γήπεδο να είναι κατάμεστο! 

Τα εισιτήρια για το μεγάλο ευρωπαϊκό ντέρμπι των δύο «αιωνίων αντιπάλων» έχουν γίνει ανάρπαστα, αλλά το Sportal έρχεται για να δώσει τη λύση και να προσφέει σε δύο τυχερούς από ένα διπλό εισιτήριο. 

Για το πρώτο «μαγικό χαρτάκι» αρκεί να γίνουν δύο απλά βήματα για να μπει κάποιος στην κλήρωση του Instagram. Το πρώτο αφορά στην σύνδεση με τη σελίδα του Sportal.gr στο συγκεκριμένο κοινωνικό δίκτυο. Ένα follow στο επίσημο προφίλ και ένα Like στο σχετικό post είναι αρκετά για να δοκιμάσει κανείς την τύχη του με την προοπτική να κλείσει θέση για το μεγάλο ματς. 

Αντίστοιχα η ίδια διαδικασία ισχύει και για το δεύτερο διπλό εισιτήριο, από την πλατφόρμα του Facebook αυτή τη φορά. Ένα ακόμα follow και ένα ακόμα like στο Sportal είναι αρκετά για να πολλαπλασιαστούν οι πιθανότητες για να οδηγηθείτε στο ΟΑΚΑ έχοντας ένα πολύτιμο δώρο στα χέρια σας που θα σας ανοίξει τον δρόμο προς τις κερκίδες του γηπέδου. 

Ο διαγωνισμός λήγει την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου και ο νικητής θα ανακοινωθεί μέσω Instagram και Facebook story αντίστοιχα & tag στο caption του post.