Έπος! Η Euroleague τρόλαρε Facebook και Instagram με εκνευρισμένο Μπαρτζώκα

Έπος! Η Euroleague τρόλαρε Facebook και Instagram με εκνευρισμένο Μπαρτζώκα

Sportal newsroom 19:02 - 05.03.2024 / Ανανεώθηκε: 19:20 - 05.03.2024

Η Euroleague σχολίασε με έναν ιδιαίτερο τρόπο το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με το Facebook και το Instagram ανεβάζοντας στο twitter τον Γιώργο Μπαρζώκα εκνευρισμένο.

Με έναν ευφάνταστο τρόπο η Euroleague βρήκε ευκαιρία να τρολάρει την εταιρεία Meta μετά το μπλακ άουτ στις δημοφιλείς πλατφόρμες του Facebook και του Instagram. Ο λογαριασμός της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης του μπάσκετ στο twitter ανέβασε gif με τον Γιώργο Μπαρτζώκα εκνευρισμένο.

«Είχαμε να ποστάρουμε βίντεο στο Instagram», με κεφαλαία γράμματα ανέφερε η λεζάντα της Euroleague. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, μάλιστα, έδειχνε πολύ εκνευρισμένος από την εξέλιξη αυτή.

Η Euroleague επανήλθε λίγο αργότερα και έφτιαξε thread με τις αντιδράσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα κατά τη διάρκεια των αγώνων. Ο Έλληνας κόουτς, άλλωστε, ζει έντονα κάθε αγώνα.

«Μπλακ άουτ» σε facebook και instagram

Προβλήματα σύνδεσης στο facebook και το instagram για πάνω από μία ώρα αντιμετώπισαν χιλιάδες χρήστες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Λίγο μετά τις 17:00 το απόγευμα αρκετοί άρχισαν να μην έχουν πρόσβαση στους λογαριασμό τους στα δημοφιλή κοινωνικά δίκτυα.

Εξαιρετικά αμφίβολος με Βίρτους ο Ουόκαπ - Διάστρεμμα β' βαθμού
EUROLEAGUE

14:16 - 05.03.2024

Εξαιρετικά αμφίβολος με Βίρτους ο Ουόκαπ - Διάστρεμμα β' βαθμού

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Τόμας Ουόκαπ έδειξαν πως ο έμπειρος πλέι μέικερ του Ολυμπιακού έχει υποστεί διάστρεμμα β' βαθμού, με τη συμμετοχή του στην αναμέτρηση κόντρα στην Βίρτους Μπολόνια να είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Όπως φαίνεται επηρεάστηκαν εκατομμύρια χρήστες σε όλον τον κόσμο, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστό σε πόσες χώρες παρατηρήθηκε το πρόβλημα. Το Facebook επανήλθε λίγο μετά τις 18:20 το απόγευμα, αλλά το πρόβλημα στο instagram παρέμεινε.