Η επιβλητική εμφάνιση και τα τρίποντα του Παπαγιάννη κόντρα στον Παναθηναϊκό (vid)
i

© photo by Anadolu Agency / Getty Images / Ideal Images

Η επιβλητική εμφάνιση και τα τρίποντα του Παπαγιάννη κόντρα στον Παναθηναϊκό (vid)

Sportal newsroom 22:35 - 17.10.2023 / Ανανεώθηκε: 22:40 - 17.10.2023

Με 15 πόντους ο Γιώργος Παπαγιάννης ήταν ο πρώτος σκόρερ της Φενέρμπαχτσε και έκανε σπουδαία δουλειά για την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη που... διέλυσε τον Παναθηναϊκό στην Κωνσταντινούπολη. Ο τέως παίκτης των «πρασίνων» είχε 3/4 τρίποντα!

Ήταν η πρώτη φορά που συνάντησε τον Παναθηναϊκό ως αντίπαλος και ο Γιώργος Παπαγιάννης ήταν και αποφασιστικός και αποτελεσματικός κόντρα στην τέως ομάδα του. Ήταν από τους βασικούς κρίκους του κόουτς Δημήτρη Ιτούδη που οδήγησαν την ομάδα της Κωνσταντινούπολης στην επιβλητική νίκη με 83-69

O διεθνής σέντερ ήταν πρώτος σκόρερ της ομάδας του με 15 πόντους (ακολούθησε ο Τζόναθαν Μότλεϊ με έναν λιγότερο), ενώ είχε συνολικά 3/4 τρίποντα και συνολικά στο παιχνίδι μόνο ο Ματίας Λεσόρ έβαλε περισσότερους από αυτόν (19). 

Αστόχησε μόνο στο τελευταίο τρίποντο που επιχείρησε στην τέταρτη περίοδο, όταν όλα είχαν κριθεί και είναι χαρακτηριστικό πως στα τρία του παιχνίδια στην EuroLeague έχει συνολικά 6/7 τρίποντα. Με την Βαλένθια δεν έβαλε κανένα, γιατί δεν εκτέλεσε κανεναν, ενώ στην πρεμιέρα με την Αρμάνι Μιλάνο είχε επίσης 15 πόντους και 3/3 τρίποντα! 

Με τα μακρινά σουτ απείλησε κυρίως ο Παπαγιάννης, αλλά πόντους βρήκε και από συνεργασίες με τους περιφερειακούς συμπαίκτες του. Ειδικά η επικοινωνία του με τον Γιαμ Μαντάρ στη πιο ωραία φάση στο τέλος της τρίτης περιόδου ήταν επίσης καταπληκτική.