Ο Παπαγιάννης έρχεται, ο Γεκίρι έφυγε από την Φενέρμπαχτσε (pic)

Ο Παπαγιάννης έρχεται, ο Γεκίρι έφυγε από την Φενέρμπαχτσε (pic)

Sportal newsroom 21:09 - 14.07.2023 / Ανανεώθηκε: 21:13 - 14.07.2023

Σε χωριστούς δρόμους θα πορευτούν Φενέρμπαχτσε και Τόνι Γεκίρι, με την τουρκική ομάδα να ανακοινώνει τη λύση συνεργασίας με τον θηριώδη σέντερ.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης βρίσκεται προ των πυλών της Φενέρμπαχτσε, η οποία ενίσχυσε την φροντ λάιν της με τον Σερτάκ Σανλί. Έτσι, η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη χρειάστηκε να ξεσκαρτάρει το ρόστερ της, προκειμένου να κάνει χώρο στον Έλληνα σέντερ για τη νέα σεζόν.

Στο πλαίσιο αυτό ο Τόνι Γεκίρι δεν θα συνεχίσει στην Φενέρμπαχτσε. Ο εκρηκτικός σέντερ, που στο παρελθόν φόρεσε τη φανέλα της Βιλερμπάν, της Μπασκόνια και της Ούνικς Καζάν, έλυσε το συμβόλαιό του με την Φενέρ και πλέον είναι ελεύθερος να επιλέξει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Στα 28 του χρόνια ο Νιγηριανός σέντερ έχει καταφέρει να κάνει αισθητή την παρουσία του στην Euroleague τα τελευταία χρόνια και αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του σε υψηλό επίπεδο.

Την περασμένη σεζόν δεν κατάφερε να βρει ρόλο στο ροτέισιον της ομάδας του Ιτούδη. Στο πλαίσιο αυτό αγωνίστηκε σε μόλις 10 αγώνες, έχοντας κατά μέσο όρο 5,6 πόντους, 5,5 ριμπάουντ και 61% στα δίποντα. Διακρίνεται για το παιχνίδι πάνω από τη στεφάνη, αλλά και για το πικ εν ρολ παιχνίδι του, το οποίο είναι από τα πιο δυνατά σημεία του.