Επίσημα τέλος από την Φενέρμπαχτσε οι Μπούκερ και Έντουαρντς (pics)

Ντέβιν Μπούκερ

i

© Euroleague

Επίσημα τέλος από την Φενέρμπαχτσε οι Μπούκερ και Έντουαρντς (pics)

Sportal newsroom 10:28 - 12.07.2023 / Ανανεώθηκε: 10:53 - 12.07.2023

Ντέβιν Μπούκερ και Κάρσεν Έντουαρντς αποτελούν και τυπικά παρελθόν από την Φενέρμπαχτσε, με την τουρκική ομάδα να ευχαριστεί τους δύο Αμερικανούς για την προσφορά τους κατά τη διάρκεια της σεζόν 2022-23.

Δύο από τα βασικά μέλη του ροτέισιον της σεζόν 2022-23 αποχαιρέτησε η Φενέρμπαχτσε. Η τουρκική ομάδα μπαίνει σε διαφορετική λογική την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο και για το λόγο αυτό αποφάσισε να χαράξει χωριστούς δρόμους με δύο Αμερικανούς

Οι Ντέβιν Μπούκερ και Κάρσεν Έντουαρντς δεν θα συνεχίσουν στην Κωνσταντινούπολη την ερχόμενη σεζόν, με την Φενέρμπαχτσε να τους ευχαριστεί για την παρουσία και τη συνεισφορά τους κατά τη διάρκεια των προηγούμενων μηνών, τόσο στο τουρκικό πρωτάθλημα, όσο και στην Euroleague.

Οι δύο παίκτες δεν υπολογίζονται στο πλάνο του Ιτούδη για τη νέα σεζόν, με την Φενέρμπαχτσε να λύνει τα συμβόλαιά τους. Ο Έντουαρντς μάλιστα βρίσκεται προ των πυλών της Μπάγερν Μονάχου, με την οποία βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία, ενώ και ο Μπούκερ αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα Euroleague την ερχόμενη σεζόν.