Συναγερμός στην Euroleague: Ο Ιτούδης «κλέβει» παίκτη του Ομπράντοβιτς στην Παρτίζαν!

Συναγερμός στην Euroleague: Ο Ιτούδης «κλέβει» παίκτη του Ομπράντοβιτς στην Παρτίζαν!

Sportal newsroom 20:17 - 11.07.2023 / Ανανεώθηκε: 20:34 - 11.07.2023

Η Φενέρ θέλει να κάνει δικό της έναν από τους πλέον ταλαντούχους παίκτες της Παρτίζαν, τον Γιαμ Μαντάρ!

Ένα σούπερ ταλέντο της Παρτίζαν θέλει να αποκτήσει η Φενέρ, καθώς, σύμφωνα με δημοσιεύματα από το Ισραήλ, οι Τούρκοι επιθυμούν να κάνουν δικό τους τον Γιαμ Μαντάρ.

Σύμφωνα με το sports5, η Φενέρ είναι διατεθημένη να πληρώσει την ρήτρα αποδέσμευσης του Γιαμ Μαντάρ, τον οποίο έχει κυκλώσει ο Δημήτρης Ιτούδης ενόψει της νέας σεζόν.

Γιαμ Μαντάρ © Intime

Ο Μαντάρ αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς τα τελευταία δύο χρόνια, με τον Ισραηλινό να έχει ανέβει επίπεδο στα χέρια του άλλοτε προπονητή της Φενέρ και του Παναθηναϊκού, με τον Έλληνα κόουτς να έχει εντυπωσιαστεί από τα προσόντα και το ταλέντο του αθλητή και να θέλει να τον κάνει δικό του.

Η Παρτιζάν προσπάθησε να ξεπεράσει τις δυσκολίες για να κρατήσει τον Μαντάρ στις τάξεις της, με το εν λόγω δημοσίευμα να αναφέρει πως κατέθεσε πρόταση επέκτασης στον παίκτης, αλλά οι Τούρκοι πρόσφεραν υψηλότερο συμβόλαιο και μοιάζουν έτοιμοι να τον κάνουν δικό τους.

Η Φενέρμπαχτσε δεν ήταν η μόνη ομάδα που ενδιαφέρθηκε για τον Γιαμ Μαντάρ αυτό το καλοκαίρι, καθώς και η Μπάγερν Μονάχου προσπάθησε να τον κάνει δικό της, ενώ οι Μπόστον Σέλτικς, που κατέχουν τα δικαιώματά του στο ΝΒΑ, παρακολουθούν την εξέλιξή του.

Ο Μαντάρ της Παρτίζαν είναι ο Rising Star της Euroleague (vid)
EUROLEAGUE

14:35 - 12.05.2023

Ο Μαντάρ της Παρτίζαν είναι ο Rising Star της Euroleague (vid)

Το βραβείο του καλύτερου νέου παίκτη της Euroleague απονεμήθηκε στον 22χρονο Ισραηλινό γκαρντ της Παρτίζαν, Γιάμ Μαντάρ, ο οποίος έκανε αίσθηση στην πρώτη του χρονιά στο κορυφαίο διασυλλογικό πρωτάθλημα της Ευρώπης

Την περασμένη σεζόν, ο Γιαμ Μαντάρ σημείωσε 6,9 πόντους, 1,4 ριμπάουντ και 2,5 ασίστ κατά μέσο όρο στην ABA league. Στην Euroleague ο Ισραηλινός μέτρησε με 5,8 πόντους ανά αγώνα, 1,2 ριμπάουντ και 1,6 ασίστ, σουτάρωντας με 45,3% εντός παιδιάς.