Πρόβλημα για την Φενέρμπαχτσε: Ο Ουίλμπεκιν πονάει στο γόνατο και δύσκολα θα προλάβει το Game 2 στο Μονακό

Πρόβλημα για την Φενέρμπαχτσε: Ο Ουίλμπεκιν πονάει στο γόνατο και δύσκολα θα προλάβει το Game 2 στο Μονακό

Γιώργος Γαβριλάκης 10:38 - 25.04.2024 / Ανανεώθηκε: 10:40 - 25.04.2024

Πέραν από την εξαιρετικά αμφίβολη συμμετοχή του Τζόναθαν Μότλεϊ και στο δεύτερο ματς στο Μονακό, η Φενέρμπαχτσε είδε και τον Σκότι Ουίλμπεκιν να τραυματίζεται, ενώ οι δύο Αμερικανοί ουσιαστικά ετοιμάζονται για το Game 3 της Κωνσταντινούπολης.

Για την Φενέρμπαχτσε προέκυψαν πολλά καλά νέα από το πρώτο ματς των Playoffs στο Μονακό. Η νίκη και το break της έδρας στο Πριγκιπάτο ήταν το κορυφαίο από αυτά. Επίσης, η εμφάνιση του Νέιτ Σέστινα υπολογίστηκε ανάμεσα στα εντυπωσιακά στοιχεία του αγώνα, ενώ ο Τζόναθαν Μότλεϊ βρίσκεται στο τέλος της αποθεραπείας του, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα παίξει στο Game 2.

O Αμερικανός σέντερ αναμένεται να επιστρέψει στο εντός έδρας ματς, ενώ ο κόουτς Σαρούνας Γιασικεβίτσιους απέκτησε κι ένα έξτρα πρόβλημα: Ο Σκότι Ουίλμπεκιν τραυματίστηκε στο γόνατο και αποχώρησε από την αναμέτρηση. Αγωνίστηκε για 12 λεπτά και 39 δευτερόλεπτα, έβαλε 7 πόντους, αλλά δεν ήταν σε θέση να συνεχίσει τη δράση του. Πήγε στα αποδυτήρια απευθείας και όταν επέστρεψε στον πάγκο δεν φορούσε τα παπούτσια του δηλώνοντας εκείνη τη στιγμή πως ο «Σάρας» δεν μπορούσε να τον επαναφέρει.

Μάλιστα, είναι εξαιρετικά αμφίβολη η παρουσία του στον αγώνα της Παρασκευής (25/4, 20:00) και ουσιαστικά o 31χρονος με τους 13,1 πόντους και τις 3,3 ασίστ στη σεζόν περισσότερο σκέφτεται το τρίτο παιχνίδι (και πρώτο στην Κωνσταντινούπολη) παρά το αυριανό.

O Παναθηναϊκός συναντά σε... μονόδρομο την Μακάμπι και θέλει να ισοφαρίσει πριν πάει στο Βελιγράδι
EUROLEAGUE

09:41 - 25.04.2024

O Παναθηναϊκός συναντά σε... μονόδρομο την Μακάμπι και θέλει να ισοφαρίσει πριν πάει στο Βελιγράδι

Μετά την ήττα της πρεμιέρας, ο Παναθηναϊκός το βράδυ της Πέμπτης (25/4, 21:15, Novasports) συναντά και πάλι στο ΟΑΚΑ τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, μόνο που τώρα δεν έχει δικαίωμα λάθους. Αμφίβολος ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, εκτός για τους Ισραηλινούς ο Ουέιντ Μπάλντουιν.

Ο Λιθουανός κόουτς, στην συνέντευξη Τύπου μετά το πρώτο ματς, αφού εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια για τους παίκτες του και δήλωσε πως «είμαστε περήφανοι για τον χαρακτήρα που δείξαμε», εξήγησε πως δεν ήταν ικανοποιημένος από το αγωνιστικό πρόσωπο και κατέληξε πως «δεν εκμεταλλευτήκαμε σωστά τα αβαντάζ που είχαμε σε συγκεκριμένα σημεία του ματς. Παρόλα αυτά δείξαμε πως το θέλαμε πολύ και πως έχουμε την ποιότητα για να διαχειριστούμε ακόμα και τα λάθη μας».

Όσον αφορά στον Τζόναθαν Μότλεϊ, είπε πως «ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο αν θα παίξει» και μάλλον μαζί με τον Σκότι Ουίλμπεκιν σκοπεύουν να ξεκουραστούν με την προοπτική να είναι έτοιμοι στα εντός έδρας ματς της ομάδας τους.

🔴 Sportal Euroleague Show με Παναθηναϊκός - Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Game 2 των playoffs

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!