Έτοιμη για «μάχη» κόντρα στην Εθνική η Νέα Ζηλανδία (vid)

Έτοιμη για «μάχη» κόντρα στην Εθνική η Νέα Ζηλανδία (vid)

Χρήστος Τσάλτας 09:05 - 30.08.2023

H Εθνική ομάδα αντιμετωπίζει τη Νέα Ζηλανδία για την 3η αγωνιστική του πρώτου γύρου του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με τους παίκτες του Πέρο Κάμερον να προπονούνται λίγες ώρες πριν από το κρίσιμο παιχνίδι στην Mall of Asia Arena.

Αποστολή στη Μανίλα

Σε ρυθμό... τελικού δεν κινείται μόνο η Εθνική ομάδα, αλλά και η Νέα Ζηλανδία. Οι Tall Blacks μετά τη νίκη κόντρα στην Ιορδανία έχουν φτιάξει την αυτοπεποίθησή τους και μπαίνουν στο παιχνίδι κόντρα στην ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη με καλή ψυχολογία.

Ο Πέρο Κάμερον είδε όλους τους παίκτες του να προπονούνται χωρις προβλήματα στην Mall of Asia Arena, με τον προπονητή της Νέας Ζηλανδίας να περιμένει ανάλογη εικόνα με αυτή του αγώνα κόντρα στην Ιορδανία, όπου οι παίκτες του έτρεξαν το ρυθμό, βρήκαν πολλά τρίποντα και είχαν ρυθμό επιθετικά.

Για τους Νεοζηλανδούς το παιχνίδι που έρχεται είναι κομβικό και άπαντες το χαρακτήρισαν τελικό. Μάλιστα τα «βαριά» χαρτιά της ομάδας, όπως ο Φότου, ο Ίλι, ο Ντιλέινι και ο Ουέτζελ έδωσαν τον τόνο στην προπόνηση, με την ομάδα της Ωκεανίας να είναι αποφασισμένη να τα δώσει όλα στην αναμέτρηση.

Το Mundobasket 2023 στο sportal.gr

Η δράση του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξάγεται σε Φιλιππίνες, Ινδονησία και Ιαπωνία κορυφώνεται και το Sportal.gr είναι εδώ για να σας ενημερώνει με εγκυρότητα και ταχύτητα. Η πορεία και τα νέα της Εθνικής μας, αλλά και όλων των ομάδων, το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των αγώνων είναι εδώ, για να μην χάσετε ούτε τις λεπτομέρειες του Mundobasket 2023.