Ο Θανάσης δεν χάνει τον «τελικό» με Νέα Ζηλανδία: Φωνάζει «παρών» στη μάχη πρόκρισης της Εθνικής

Θανάσης Αντετοκούνμπο

Ο Θανάσης δεν χάνει τον «τελικό» με Νέα Ζηλανδία: Φωνάζει «παρών» στη μάχη πρόκρισης της Εθνικής

Χρήστος Τσάλτας 07:21 - 30.08.2023 / Ανανεώθηκε: 09:58 - 30.08.2023

Η Εθνική ομάδα αντιμετωπίζει τη Νέα Ζηλανδία (15:40) και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο φωνάζει παρών στο μεγάλο παιχνίδι της «γαλανόλευκης», θέτοντας εαυτόν στη διάθεση του Δημήτρη Ιτούδη.

Αποστολή στη Μανίλα

Στην πιο κρίσιμη αναμέτρηση σε όλο το Παγκόσμιο Κύπελλο ο Θανάσης Αντετοκούνμπο φωνάζει παρών. Ο φόργουορντ των Μιλγουόκι Μπακς ταλαιπωρήθηκε από διάταση, έπειτα από το παιχνίδι κόντρα στην Team USA, ωστόσο το ιατρικό επιτελείο έπεσε πάνω του και ουδέποτε υπήρξε η σκέψη, ιδίως από τον ίδιο, να χάσει το παιχνίδι της Τετάρτης απέναντι στη Νέα Ζηλανδία.

Ο Thanasty έκανε μεγάλη προσπάθεια, έδειξε τεράστια θέληση να αγωνιστεί και θα πάρει χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων, το οποίο θα κρίνει και την πρόκριση στην επόμενη φάση. Γεγονός που ση,αίνει πως το δέλεαρ και το κίνητρο για το παιχνίδι αυτό είναι τεράστια, σε όλα τα επίπεδα.

Θανάσης Αντετοκούνμπο

Ο Αντετοκούνμπο είναι από τους παίκτες που ξεχωρίζουν στην Εθνική ομάδα και αυτό το καλοκαίρι, καθώς η ενέργειά του είναι αυτή που δίνει το ρυθμό σε όλη την ομάδα και με τα hustle plays του κερδίζει κατοχές για την «γαλανόλευκη». Ένα στοιχείο πολύ κρίσιμο ενόψει του αγώνα με την ομάδα του Πέρο Κάμερον, η οποία φημίζεται για το μπασκετικό «ξύλο» σε παιχνίδια τέτοιας σημασίας.

Οι διεθνείς προπονήθηκαν σε πιο χαλαρούς ρυθμούς στην Mall of Asia Arena, το πρωί της Τετάρτης, με σκοπό να μείνουν σε φόρμα. Εκεί ξεκαθάρισε και το τοπίο με την παρουσία του Αντετοκούνμπο στην αναμέτρηση, παίρνοντας την άδεια για να ενισχύσει την «επίσημη αγαπημένη» στο μεγάλο παιχνίδι του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Το Mundobasket 2023 στο sportal.gr

Η δράση του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξάγεται σε Φιλιππίνες, Ινδονησία και Ιαπωνία κορυφώνεται και το Sportal.gr είναι εδώ για να σας ενημερώνει με εγκυρότητα και ταχύτητα. Η πορεία και τα νέα της Εθνικής μας, αλλά και όλων των ομάδων, το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των αγώνων είναι εδώ, για να μην χάσετε ούτε τις λεπτομέρειες του Mundobasket 2023.