«Κατασκοπεία» Ιτούδη σε Λιθουανία και Μαυροβούνιο (pic)

Ο Δημήτρης Ιτούδης και το σταφ του στην Mall of Asia Arena

i

@Sportal

«Κατασκοπεία» Ιτούδη σε Λιθουανία και Μαυροβούνιο (pic)

Χρήστος Τσάλτας 15:45 - 29.08.2023 / Ανανεώθηκε: 17:59 - 29.08.2023

Ο Δημήτρης Ιτούδης και τα μέλη του προπονητικού επιτελειπυ της Εθνικής πήραν θέση στις εξέδρες της Mall of Asia Arena για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι της Λιθουανίας με το Μαυροβούνιο.

Αποστολή στη Μανίλα

Η Εθνική ομάδα έχει μπροστά της... τελικό με την Νέα Ζηλανδία, ωστόσο ο Δημήτρης Ιτούδης και οι συνεργάτες του δεν εφησυχάζουν στιγμή, κοιτάζοντας τόσο το παρόν, όσο και το μέλλον. Άλλωστε σε περίπτωση νικης η Εθνική θα φτάσει στην επόμενη φάση, στην οποία στο δρόμο της θα βρεθούν η Λιθουανία και το Μαυροβούνιο.

Για το λόγο αυτό ο Δημήτρης Ιτούδης και οι συνεργάτες του, Σωτήρης Μανωλόπουλος, Σάββας Καμπερίδης, Στέφανος Τριαντάφυλλος και Μάριος Μπατής πήραν θέση στις εξέδρες της Mall of Asia Arena για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση της Λιθουανίας με το Μαυροβούνιο, η οποία θα κρίνει την πρώτη θέση στον όμιλο με τον οποίο διασταυρώνεται η Εθνική στο δεύτερο γύρο, σε περίπτωση πρόκρισης.

Στο μυαλό όλων υπάρχει μόνο η αναμέτρηση με τη Νέα Ζηλανδία, όμως με την ευκαιρία της ημέρας, καθώς δεν υπήρχε προπόνηση (ήταν προαιρετική και εκεί βρέθηκαν οι Παπαγιάννης, Ρογκαβόπουλος και Χατζηδάκης) το προποητικό επιτελείο της Εθνικής βρήκε το χρόνο να παρακολουθήσει δια ζώσης αγώνα της διοργάνωσης.

Το Mundobasket 2023 στο sportal.gr

Η δράση του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξάγεται σε Φιλιππίνες, Ινδονησία και Ιαπωνία κορυφώνεται και το Sportal.gr είναι εδώ για να σας ενημερώνει με εγκυρότητα και ταχύτητα. Η πορεία και τα νέα της Εθνικής μας, αλλά και όλων των ομάδων, το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των αγώνων είναι εδώ, για να μην χάσετε ούτε τις λεπτομέρειες του Mundobasket 2023.