O Θανάσης Αντετοκούνμπο ξανά στο top 10 των κορυφαίων στιγμών, στην κορυφή το επικό καλάθι του Ροντάι Χόλις-Τζέφερσον (vid)
i

© photo by Ezra Acayan / Getty Images / Ideal Images

O Θανάσης Αντετοκούνμπο ξανά στο top 10 των κορυφαίων στιγμών, στην κορυφή το επικό καλάθι του Ροντάι Χόλις-Τζέφερσον (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 09:40 - 29.08.2023 / Ανανεώθηκε: 09:46 - 29.08.2023

Μετά και τη δεύτερη αγωνιστική η FIBA διάλεξε της δέκα καλύτερες φάσεις και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο είχε και πάλι ρόλο μέσα σε αυτές. Το δυναμικό του κάρφωμα κόντρα στις ΗΠΑ βρέθηκε στο Νο 4 του Top 10, στο οποίος βέβαια κυριάρχησε ο Ροντάι Χόλις-Τζέφερσον με ένα καλάθι που θα θυμούνται οι θεατές για... μήνες!

Τα αθλητικά του προσόντα είναι αναγνωρισμένα και δεδομένα. Το πάθος του επίσης, όπως και το θάρρος του. Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο δίνει τεράστια ενέργεια στην Εθνική ομάδα, είτε παίζει καλά, είτε όχι και τόσο. Στην πρεμιέρα (με την Ιορδανία) ήταν -μαζί με τον Λαρεντζάκη- ο κορυφαίος. Κόντρα στις ΗΠΑ δεν μπόρεσε να κάνει το... κάτι παραπάνω. Μπόρεσε όμως, να προσφέρει ένα εκπληκτικό κάρφωμα ξεπερνώντας το εμπόδιο ενός από τους πιο ταλαντούχους αμυντικούς του ΝΒΑ. 

Ο Ουόκερ Κέσλερ τον έχασε από το μάτια του και ο 31χρονος φόργουορντ των Μιλγουόκι Μπακς κάρφωσε δυναμικά. Αυτή του η ενέργεια βρέθηκε στην τέταρτη θέση του Top 10 που επέλεξε η Fiba για τη δεύτερη αγωνιστική του Παγκοσμίου Κυπέλλο, ενώ ο Θανάσης ήταν εκεί και στα highlights της πρώτης αγωνιστικής. 

Δεν χάνει τον τελικό με Νέα Ζηλανδία ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, θέλει σαν... τρελός να παίξει
FIBA WORLD CUP

05:01 - 29.08.2023

Δεν χάνει τον τελικό με Νέα Ζηλανδία ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, θέλει σαν... τρελός να παίξει

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το μεγάλο παιχνίδι της Εθνικής κόντρα στη Νέα Ζηλανδία, με τον ίδιο να έχει εκφράσει ισχυρότατη επιθυμία να παίξει από την πρώτη στιγμή.

Πάντως, το καλάθι του Ροντάι Χόλις-Τζέφερσον που έστειλε το ματς της Ιορδανίας με τη Νέα Ζηλανδία στην παράταση ήταν το κάτι άλλο. Ο πρώην NBAer με τρίποντο και φάουλ στην τελευταία επίθεση ισοφάρισε και μπορεί λίγο αργότερα η ομάδα από τη χώρα της Ωκεανίας να τον νίκησε, αλλά αυτό που έκανε δεν θα ξεχαστεί εύκολα. Έβαλε 39 πόντους, αλλά ειδικά το... τετράποντό του αυτό ήταν επικό! 

Απολαύστε τις δέκα καλύτερες φάσης της δεύτερης αγωνιστικής...


Το Mundobasket 2023 στο sportal.gr
Η δράση του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξάγεται σε Φιλιππίνες, Ινδονησία και Ιαπωνία κορυφώνεται και το Sportal.gr είναι εδώ για να σας ενημερώνει με εγκυρότητα και ταχύτητα. Η πορεία και τα νέα της Εθνικής μας, αλλά και όλων των ομάδων, το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των αγώνων είναι εδώ, για να μην χάσετε ούτε τις λεπτομέρειες του Mundobasket 2023.