Φιλικά με Γερμανία και Νότιο Σουδάν έκλεισε η Team USA

Η Team USA που θα πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο

i

Twitter / USA Basketball

Φιλικά με Γερμανία και Νότιο Σουδάν έκλεισε η Team USA

Νίκος Καλαμπάκας 17:53 - 12.12.2023

Φιλικούς αγώνες προετοιμασίας για τους Ολυμπιακούς του Παρισίου θα δώσει η Team USA με αντιπάλους το Νότιο Σουδάν και την Team USA.

Φιλικά παιχνίδια στο Λονδίνο θα δώσει η Team USA στα πλαίσια της προετοιμασίας της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 που θα διεξαχθούν στο Παρίσι.

Όπως έγινε γνωστό, οι ΗΠΑ θα αντιμετωπίσουν το Νότιο Σουδάν και τη Γερμανία στις 20 και 22 Ιουλίου αντίστοιχα, στην O2 Arena.

Το ταξίδι αυτό θα σηματοδοτήσει την πρώτη επίσκεψη της ομάδας των ΗΠΑ στο Λονδίνο μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012.

Τα εισιτήρια και για τους δύο αγώνες θα πωλούνται από την Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου, στη διεύθυνση www.usab.com/tickets .

«Αυτή είναι μια μεγάλη ευκαιρία να αναμετρηθούμε με τις ΗΠΑ ακριβώς πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες», δήλωσε ο προπονητής της Γερμανίας Γκόρντον Χέρμπερτ. «Είναι μια αναμέτρηση για να ανταγωνιστούμε πιθανώς το φαβορί για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Είναι ένα πολύ καλό ματς για εμάς. Το παιχνίδι παίζεται σε μια εξαιρετική έδρα. Είναι πάντα μια μεγάλη πρόκληση για εμάς να παίξουμε κόντρα στις Ηνωμένες Πολιτείες».