H Team USA «ψήνει» Χόλιντεϊ για το Παρίσι και το... άκυρο σε σταρ του ΝΒΑ

H Team USA «ψήνει» Χόλιντεϊ για το Παρίσι και το... άκυρο σε σταρ του ΝΒΑ

Χρήστος Τσάλτας 13:48 - 09.10.2023

Ο Τζρου Χόλιντεϊ είναι από τους παίκτες που έχουν πολύ ψηλά στη λίστα για το ερχόμενο καλοκαίρι, στην Team USA, την ίδια ώρα που ήδη ο Γκραντ Χιλ και οι συνεργάτες του έχουν απορρίψει σταρ του ΝΒΑ για να βρεθούν στην Γαλλία.

Η υπόθεση «Ολυμπιακοί Αγώνες 2024» είναι πολύ σημαντική για την Team USA. Μετά το κάζο στο Παγκόσμιο Κύπελλο της FIBA και την τέταρτη θέση της τελικής κατάταξης οι Αμερικανοί είναι αποφασισμένοι να κάνυον τα πάντα για να επιστρέψουν στην κορυφή.

Το μεγάλο ραντεβού στο Παρίσι είναι η απόλυτη ευκαιρία εξιλέωσης και ήδη ο σχεδιασμός έχει τεθεί σε εφαρμογή. Ο Κέβιν Ντουράντ αποκάλυψε πως θα βρίσκεται στη Γαλλία, διεκδικώντας ένα ακόμα χρυσό μετάλλιο σε Ολυμπιακούς, ενώ το ίδιο αναμένεται να συμβεί με τους ΛεΜπρόν Τζέιμς, Στεφ Κάρι και Ντέβιν Μπούκερ.

Την ίδια ώρα και ο Τζοέλ Εμπίιντ θα ενισχύσει την Team USA, καθώς αποδέχτηκε την πρόταση που του έγινε και θα φορέσει τη φανέλα των Αμερικανών, θέλοντας να τιμήσει τον γιό του, που γεννήθηκε στις ΗΠΑ, όπως χαρακτηριστικά είπε.

Τζρου Χόλιντεϊ Τζρου Χόλιντεϊ/ ©Photo by Dylan Buell/Getty Images

Στο πλάνο του Γκραντ Χιλ ωστόσο υπάρχει ακόμα ένας παίκτης που θα ανεβάσει επίπεδο το ρόστερ. Αυτός είναι ο Τζρου Χόλιντεϊ και για το λόγο αυτό έχουξν ήδη αρχίσει οι συζητήσεις, ώστε ο νέος γκαρντ των Μπόστον Σέλτικς να είναι διαθέσιμος το καλοκαίρι και να δώσει το παρόν στην πόλη του φωτός.

Η επιλογή του Χόλιντεϊ μόνο τυχαία δεν είναι, καθώς το 2021, στο Τόκιο, ήταν ο δεύτερος πιο επιδραστικός παίκτης στο παιχνίδι της ομάδας του, μετά τον Κέβιν Ντουράντ, με τον KD να έχει εκφραστεί πολλάκις με πολύ θετικό τρόπο για την παρουσία του μέσα στο παρκέ.

Την ίδια ώρα όλο και περισσότεροι σταρ του ΝΒΑ έχουν εκφράσει την επιθυμία να βρεθούν στην 12άδα της ομάδας για το ταξίδι στο Παρίσι. Μόνο που αυτό δεν θα συμβεί, με τον Γκραντ Χιλ και την Team USA να βάζουν όρια στο ποιοι θα βρεθούν στην προετοιμασία, σε πρώτο στάδιο και κατ' επέκταση στην Γαλλία.

Ήδη μάλιστα ο Χιλ έχει απορρίψει περιπτώσεις παικτών, που είναι σταρ στην κορυφαία λίγκα του πλανήτη και έχουν εκφράσει την επιθυμία να ταξιδέψουν στο Παρίσι. Αυτοί δεν θα λάβουν πρόσκληση για το training camp στο Λας Βέγκας, με τον Χιλ να έχει θέσει ξεκάθαρα στάνταρ για την προσπάθεια του επόμενου καλοκαιριού.

Χρυσό και μόνο χρυσό ο στόχος!