Χαμένη βολή, ριμπάουντ και απίθανο τρίποντο του Μπρίτζες που έστειλε τον μικρό τελικό στην παράταση (vid)
i

© Fiba

Χαμένη βολή, ριμπάουντ και απίθανο τρίποντο του Μπρίτζες που έστειλε τον μικρό τελικό στην παράταση (vid)

Sportal newsroom 13:28 - 10.09.2023 / Ανανεώθηκε: 14:02 - 10.09.2023

Στον μικρό τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου ανάμεσα σε ΗΠΑ και Καναδά, ο Μπρίτζες αστόχησε στη δεύτερη βολή, πήρε το ριμπάουντ και με ένα εντυπωσιακό τρίποντο έστειλε το ματς στην παράταση (111-111).

Ένα απίθανο στιγμιότυπο σημειώθηκε λίγα δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη του μικρού τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου ανάμεσα σε ΗΠΑ και Καναδά. Συγκεκριμένα, ο Μπρίτζες αστόχησε στη δεύτερη βολή, πήρε το ριμπάουντ και με ένα εντυπωσιακό τρίποντο έστειλε το ματς στην παράταση (111-111). 

Η αναμέτρηση ήταν εντυπωσιακή από το ξεκίνημα, με τις δύο ομάδες να μοιάζουν ασταμάτητες, κι όπως αποδείχθηκε το τέλος της κανονικής διάρκειας μας επιφύλασσε την απόλυτη έκπληξη.

Ο Καναδάς βρισκόταν στο +4 με 4'' στο ρολόι και είχε «αγκαλιάσει» τη νίκη, ωστόσο ο Μπρίτζες είχε άλλη άποψη.

Δείτε εδώ το απίθανο τρίποντο: 

Το Mundobasket 2023 στο sportal.gr 
Η δράση του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξάγεται σε Φιλιππίνες, Ινδονησία και Ιαπωνία κορυφώνεται και το Sportal.gr είναι εδώ για να σας ενημερώνει με εγκυρότητα και ταχύτητα. Η πορεία και τα νέα της Εθνικής μας, αλλά και όλων των ομάδων, το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των αγώνων είναι εδώ, για να μην χάσετε ούτε τις λεπτομέρειες του Mundobasket 2023.