Με εννιά παίκτες οι ΗΠΑ στον μικρό τελικό κόντρα στον Καναδά

Στιβ Κερ

i

FIBA

Με εννιά παίκτες οι ΗΠΑ στον μικρό τελικό κόντρα στον Καναδά

Δημήτρης Χούπης 11:40 - 10.09.2023 / Ανανεώθηκε: 11:41 - 10.09.2023

Οι ΗΠΑ θα κατέβουν στον μικρό τελικό του Μουντομπάσκετ κόντρα στον Καναδά, έχοντας τρεις απουσίες, κάτι που σημαίνει ότι θα παίξουν με εννιά παίκτες.

Πολλά είναι τα προβλήματα για τον Στιβ Κερ στον μικρό τελικό του Μουντομπάσκετ. Οι ΗΠΑ αντιμετωπίζουν τον Καναδά με στόχο την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο, ωστόσο έχουν αρκετές απουσίες. 

Συγκεκριμένα θα παίξουν χωρίς τρεις παίκτες και ο λόγος γίνεται για τον Πάολο Μπανκέρο των Ορλάντο Μάτζικ, ο Τζάρεν Τζάκσον των Μέμφις, ενώ η απουσία του Μπράντον Ίνγκραμ είναι γνωστή, καθώς δεν έπαιξε ούτε στον ημιτελικό με τη Γερμανία. 

Ο φόργουορντ των Πέλικανς ταλαιπωρείται από ίωση, ενώ για τους άλλους δύο δεν υπάρχει καμία ενημέρωση. 

Ο Μάοντο Λο στο Sportal: «Τεράστια υπόθεση να φέρουμε το χρυσό στη Γερμανία!»
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

10:00 - 10.09.2023

Ο Μάοντο Λο στο Sportal: «Τεράστια υπόθεση να φέρουμε το χρυσό στη Γερμανία!»

Λίγες ώρες πριν από τον μεγάλο τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο Μάοντο Λο μίλησε στο Sportal για το vibe της Γερμανίας ενόψει της «μάχης» με τη Σερβία, παραδέχτηκε πως ετοιμάζεται για ένα από τα μεγαλύτερα παιχνίδια της καριέρας του και εξήγησε τι σημαίνει για τη χώρα η κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου.

Το Mundobasket 2023 στο sportal.gr

Η δράση του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξάγεται σε Φιλιππίνες, Ινδονησία και Ιαπωνία κορυφώνεται και το Sportal.gr είναι εδώ για να σας ενημερώνει με εγκυρότητα και ταχύτητα. Η πορεία και τα νέα της Εθνικής μας, αλλά και όλων των ομάδων, το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των αγώνων είναι εδώ, για να μην χάσετε ούτε τις λεπτομέρειες του Mundobasket 2023.