Η τελευταία μέρα στη Μανίλα: Η Σερβία κόντρα στη Γερμανία για το χρυσό και οι ΗΠΑ συναντούν τον Καναδά για το χάλκινο μετάλλιο

Η τελευταία μέρα στη Μανίλα: Η Σερβία κόντρα στη Γερμανία για το χρυσό και οι ΗΠΑ συναντούν τον Καναδά για το χάλκινο μετάλλιο

Sportal newsroom 08:27 - 10.09.2023 / Ανανεώθηκε: 08:31 - 10.09.2023

Το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023 έφθασε στην τελευταία του μέρα και την Κυριακή (10/9) στις 15:40 (ΕΡΤ1, Novasports Start) Η Γερμανία θα αντιμετωπίσει τη Σερβία στον μεγάλο τελικό. Εκεί θα κριθεί το χρυσό μετάλλιο, ενώ μερικές ώρες νωρίτερα (11:30, ΕΡΤ1, Novasports Start) οι ΗΠΑ κόντρα στον Καναδά θα διεκδικήσουν την τρίτη θέση του βάθρου.

Η διαδρομή στο Παγκόσμιο Κύπελλο ολοκληρώνεται την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου με τον μικρό και τον... μεγάλο τελικό. Καλή ήταν η διαδρομή, αλλά τώρα το ζητούμενο είναι ο προορισμός και στην συγκεκριμένη περίπτωση προορισμός είναι το χρυσό μετάλλιο. 

Αυτό θα το διεκδικήσει η Σερβία και η Γερμανία, οι δύο χώρες που με εξαιρετική παρουσία έφθασαν μέχρι τον τελικό -αφού πρώτα εξασφάλισαν και την απευθείας πρόκρισή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024- και τώρα επιζητούν την απόλυτη επιτυχία. Την πρώτη θέση στον κόσμο! Ο αγώνας τους θα ξεκινήσει στις 15:40, ενώ μερικές ώρες νωρίτερα θα ξεκαθαριστεί άλλο ένα τοπίο. 

Στις 11:30 οι ΗΠΑ και ο Καναδάς, οι δύο απογοητευμένοι από τους ημιτελικούς, που αποκλείστηκαν από την Γερμανία και τη Σερβία αντίστοιχα, θα αναμετρηθούν στο τοπικό ντέρμπι της Βορείου Αμερικής. Ο νικητής θα πάρει το χάλκινο μετάλλιο και με αυτό θα προσπαθήσει να... χρυσώσει το χάπι. 

To πρόγραμμα της ημέρας (10/9)

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ στο Sportal: «Αξίζαμε να είμαστε στον τελικό μετά απ' όσα περάσαμε»
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

15:49 - 08.09.2023

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ στο Sportal: «Αξίζαμε να είμαστε στον τελικό μετά απ' όσα περάσαμε»

Το σημείο αναφοράς στην μεγάλη νίκη της Σερβίας κόντρα στον Καναδά, ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, μίλησε στο Sportal για τον θρίαμβο της ομάδας του, ενώ ξεκαθαρίζει πως οι Σέρβοι άξιζαν να βρίσκονται στο παιχνίδι που θα κρίνει το χρυσό μετάλλιο.

Αγώνας κατάταξης για τις θέσεις 3-4
11:30 / ΗΠΑ - Καναδάς (ΕΡΤ1, Novasports Start)

Τελικός
15:40 / Γερμανία - Σερβία (ΕΡΤ1, Novasports Start)