Ο Μπόνγκα «υποκλίθηκε» στον Αντρέας Ομπστ μέσω Sportal: «Θα τον αποθηκεύσω στο κινητό ως τον καλύτερο σουτέρ στον κόσμο!»

Ο Μπόνγκα «υποκλίθηκε» στον Αντρέας Ομπστ μέσω Sportal: «Θα τον αποθηκεύσω στο κινητό ως τον καλύτερο σουτέρ στον κόσμο!»

Χρήστος Τσάλτας 12:37 - 09.09.2023 / Ανανεώθηκε: 17:16 - 26.09.2023

Ο Αντρέας Ομπστ «καθάρισε» το παιχνιδι για την Γερμανία απέννατι στην Team USA και ο Άιζακ Μπόνγκα τον αποθέωσε με έναν ξεχωριστό τρόπο, μέσω του Sportal, καθώς αποκάλυψε πως θα αλλάξει το όνομα με το οποίο θα τον έχει αποθηκευμένο στο κινητό.

Αποστολή στη Μανίλα

Το προσωπο των τελευταίων ωρών, για την Γερρμανία, είναι ο Αντρέας Ομπστ. Ο άσος της Μπάγερν Μονάχου «εκτέλεσε» την Team USA, βάζοντας μεγάλα σουτ. Όπως αυτό με το οποίο «κλείδωσε» τον θρίαμβο της ομάδας του, σωριάζοντας στο παρκέ τον Ταϊρίς Χαλιμπάρτον.

Ένα σουτ που κάλλιστα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ιστορικό για τον άσο των Βαυαρών.

Αυτοί που τον αποθέωσαν περισσότερο από κάθε άλλον όμως, ήταν οι συμπαίκτες του. Στο πρόσωπό του άλλωστε είδαν τον παίοκτη που θα αλλάξει τις ισορροπίες με το μακρινό του σουτ, όπως και έγινε.

«Τον έχω αποθηκεύσει στο κινητό μου ως τον καλύτερο σουτέρ στην Ευρώπη. Τώρα θα τον αποκαλώ τον καλύτερο σουτέρ στον κόσμο», τόνισε ο Άιζακ Μπόνγκα, μιλώντας στο Sportal για τον συμπαίκτη του στην εθνική, αλλά και την Μπάγερν Μονάχου.

Δεν έμεινε εκεί όμως, καθώς πρόσθεσε ότι «ο τρόπος που το τελείωσε ήταν εξαιρετικός. Είναι σνάιπερ. Δεν μπορείς να τον αφήνεις ελεύθερο. Αυτό συνεχίζει να το κάνει πολύ καλά».

Η Γερμανία έγραψε ιστορία στον ημιτείκό με τους Αμερικανούς, εξασφαλίζοντας για πρώτη φορά στην ιστορία της τουλάχιστον αργυρό μετάλλιο. Είναι το δεύτερο μετάλλιο σε Παγκόσμιο Κύπελλο, με τους παίκτες του Πέσιτς να απολαμβάνουν τη στιγμή.

«Είναι τρελό, δεν μπορώ να το περιγράψω με λέξεις. Δουλέψαμε πάρα πολύ σκληρά από την πρώτη μέρα μαζί με τον κόουτς για να φτάσουμε εδώ. Είναι τρελό», εξήγησε ο Μπόνγκα, ο οποίος περιέγραψε με τον πιο γλαφυρό τρόπο την αναμέτρηση με τους Αμερικανούς.

«Ήταν σαν ρόλερ κόστερ για εμάς. Η Αμερική είναι μια ομάδα που δεν σου επιτρέπει να χαλαρώνεις ούτε όταν βρίσκεσαι μπροστά με 10 ή 15 πόντους. Απλώς συνεχίσαμε να κάνουμε ό,τι κάναμε. Ελπίζουμε να κατάλαβαν όλοι τι μπορούμε να κάνουμε».

Η Γερμανία πάει στον μεγάλο τελικό απέναντι στην Σερβία ως η μοναδική αήττητη ομάδα του τουρνουά. Μετράει 7 νίκες σε ιάριθμα παιχνίδια και απομένει ένα ακόμα βήμμα για τον απόλυτο στόχο.

Ο εκρηκτικός άσος έδωσε το σύνθημα για την αναμέτρηση. «Θα είναι ένα τρελό παιχνίδι. Η Σερβία έχει πολύ εμεπριάι και θα είναι πολύ σκληρό και δύσκολο παιχνίδι για εμάς αυτό που έρχεται», ήταν τα λόγια του.

Το Μουντομπάσκετ στο sportal.gr

Η δράση του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξάγεται σε Φιλιππίνες, Ινδονησία και Ιαπωνία κορυφώνεται και το Sportal.gr είναι εδώ για να σας ενημερώνει με εγκυρότητα και ταχύτητα. Η πορεία και τα νέα της Εθνικής μας, αλλά και όλων των ομάδων, το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των αγώνων είναι εδώ, για να μην χάσετε ούτε τις λεπτομέρειες του Mundobasket 2023.