Η Ελευθερία «αιχμαλώτισε» τον Ολυμπιακό στο Μοσχάτο

Ελευθερία Μοσχάτου - Ολυμπιακός

i

©Intime

Η Ελευθερία «αιχμαλώτισε» τον Ολυμπιακό στο Μοσχάτο

Νίκος Καλαμπάκας 18:36 - 14.09.2023

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε σε φιλικό παιχνίδι από την Ελευθερία στο Μοσχάτο. Οι παίκτριες του Νίκλα αγωνίστηκαν με απουσίες και είδαν τις αντιπάλους τους να επικρατούν με 68-58.

Η Ελευθερία Μοσχάτου ήταν η ομάδα που πανηγύρισε τη νίκη στο φιλικό παιχνίδι που έδωσε με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ αφού επικράτησε της ομάδας του Νίκλα με σκορ 68-58.

Οι παίκτριες της ομάδας του Μοσχάτου προετοιμάζονται για τα προκριματικά τους παιχνίδια για το Eurocup, εκεί όπου θα αντιμετωπίσουν την ρουμανική Ουνιβερσιτά Κλουζ και έδειξαν έτοιμες για την πρόκληση, αφού επιβλήθηκαν των πρωταθλητών Ελλάδας σε ένα πολύ δυνατό για εκείνες τεστ.

Η Κατερίνα Χατζηδάκη είδε τις παίκτριές της να ελέγχουν απόλυτα το παιχνίδι και να φτάνουν τη διαφορά μέχρι και τους 15 πόντους.

Oι φιλοξενούμενες είχαν από το ξεκίνημα του αγώνα τα ηνία και κατάφεραν να προηγηθούν στο πρώτο δεκάλεπτο μέχρι και με 10 πόντους. Tελικά η Ελευθερία πήγε στο τάιμ άουτ της περιόδου με το +8 (23-15).

Ο Θάνος Νίκλας πειραματίστηκε αρκετά στο παιχνίδι κάνοντας πολλές δοκιμές σε πρόσωπα, έτσι η Ελευθερία παρέμενε μπροστά στο σκορ καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα. Το 33-27 του ημιχρόνου τη διατηρούσε σε ρόλο οδηγού, κάτι που δεν άλλαξε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης. Στο 30' το σκορ ήταν 51-41, ενώ ο αγώνας ολοκληρώθηκε με τις γηπεδούχους να επικρατούν με 68-58.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα κορίτσια του Ολυμπιακού αγωνίστηκαν με σημαντικές απουσίες και συγκεκριμένα, χωρίς τις Χριστινάκη, Μόρρισον και Δίελα, λόγω μικροτραυματισμών (ενώ η Βίτολα που αγωνίστηκε, ταλαιπωρήθηκε τις προηγούμενες ημέρες από γαστρεντερίτιδα).

Τα δεκάλεπτα: 23-15, 33-27, 51-41, 68-58