Βερολίνο, ώρα 1:00: Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο ξενοδοχείο μετά το επεισόδιο με Αταμάν - Αυτοψία του Sportal (vid)

Βασίλης Μοιρώτσος 01:38 - 23.05.2024 / Ανανεώθηκε: 07:48 - 29.05.2024

To Sportal βρέθηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης έξω από το ξενοδοχείο των ομάδων στο Βερολίνο και σας μεταφέρει το ρεπορτάζ για τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας

Το επεισόδιο ανάμεσα στο Εργκίν Αταμάν με τους οπαδούς της Φενέρμπαχτσε, που περίμεναν έξω από το ξενοδοχείο για να αποδοκιμάσουν τον Τούρκο προπονητή αποτελεί το πιο «καυτό» θέμα συζήτησης όχι μόνο στο Βερολίνο, αλλά και σε όλη την Ευρώπη τις τελευταίες ώρες.

Το θέμα άλλωστε πήρε διαστάσεις αμέσως και μάλιστα η ένταση ήταν τεράστια. Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που ένας αστυνομικός έσπρωξε τον Εργκίν Αταμάν κατά τη διάρκεια της έντασης, με αποτέλεσμα να γενικευτεί η ένταση και μάλιστα χρειάστηκε και παρέμβαση του πρόξενου της Ελλάδας στο Βερολίνο, Ηλία Κλουβάτου.

Απαράδεκτο σκηνικό στην άφιξη του Παναθηναϊκού - Οπαδοί της Φενέρ την... έπεσαν στον Αταμάν: «Πού είναι η ασφάλεια;» (vid)
EUROLEAGUE

23:02 - 22.05.2024

Απαράδεκτο σκηνικό στην άφιξη του Παναθηναϊκού - Οπαδοί της Φενέρ την... έπεσαν στον Αταμάν: «Πού είναι η ασφάλεια;» (vid)

Δεν ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις η περιπέτεια του Παναθηναϊκού στο Βερολίνο, αφού την ώρα της άφιξης της αποστολής στο ξενοδοχείο, Τούρκοι οπαδοί είχαν ετοιμάσει... υποδοχή στον Εργκίν Αταμάν.

Ο Έλληνας πρόξενος βρέθηκε στο ξενοδοχείο για να συνομιλήσει με ανθρώπους της Euroleague αλλά και με μέλη της «πράσινης» αποστολής, για να διαπιστώσει δια ζώσης την κατάσταση που επικρατεί.

Λίγη ώρα αργότερα, η κατάσταση ηρέμησε με παρέμβαση ανθρώπων της Euroleague, οι οποίοι απολογήθηκαν για το συμβάν τοσο στους ιθύνοντες του Παναθηναϊκού AKTOR όσο και στον Εργκιν Αταμάν προσωπικά εν μέσω πολύ καλού κλίματος.

Το Sportal βρέθηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης, ξημερώματα προς Πέμπτη για την ακρίβεια, όπου έκανε αυτοψία έξω από το ξενοδοχείο που διαμένουν οι αποστολές των τεσσάρων ημιφιναλίστ, με την αστυνομική δύναμη να παραμένει έντονη πέριξ του ξενοδοχείου, προς αποφυγή κάθε περαιτέρω έντασης.