Ηρέμησαν τα πράγματα στο ξενοδοχείο του Παναθηναϊκού - Παρέμβαση του Έλληνα πρόξενου και της EuroLeague

Ηρέμησαν τα πράγματα στο ξενοδοχείο του Παναθηναϊκού - Παρέμβαση του Έλληνα πρόξενου και της EuroLeague

Ηλίας Λαλιώτης 01:05 - 23.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:22 - 29.05.2024

Η παρέμβαση της EuroLeague και του Έλληνα πρόξενου στο Βερολίνο έδωσαν τέλος στο επεισόδιο με την επίθεση Τούρκων οπαδών της Φενέρ στον Εργκίν Αταμάν και την αποστολή του Παναθηναϊκού.

Με επεισοδιακό τρόπο ξεκίνησε η παρουσία του Παναθηναϊκού AKTOR στο Βερολίνο για το Final 4 της EuroLeague.

Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν την Παρασκευή (24/5, 19:00) τη Φενέρμπαχτσε στον πρώτο ημιτελικό της σπουδαία διοργάνωσης, αλλά τα... αίματα άναψαν νωρίς με ένα απαράδεκτο περιστατικό.

Περίπου 20 Τούρκοι οπαδοί της αντιπάλου της ελληνικής ομάδας περίμεναν την αποστολή του Παναθηναϊκού AKTOR θέλοντας να αποδοκιμάσουν τα μέλη της, αλλά κυρίως τον Εργκίν Αταμάν.

Το απαράδεκτο περιστατικό έλαβε χώρα με το που αφίχθη το πούλμαν των «πράσινων», με τους οπαδούς της Φενέρμπαχτσε να αποδοκιμάζουν τους παίκτες και να βρίζουν τον προπονητή του Τριφυλλιού, ενώ κάποιοι κινήθηκαν απειλητικά προς το μέρος του.

Είναι χαρακτηριστικό πως ακόμη και μέσα στο ξενοδοχείο οπαδός της Φενέρ επιτέθηκε σε μέλη της αποστολής του Παναθηναϊκού και υπήρξε μεγάλη ενταση.

Το επεισόδιο αυτό προκάλεσε μεγάλο εκνευρισμό σε ολόκληρη την αποστολή και είναι χαρακτηριστικό πως κανείς παίκτης δεν πήγαινε στο δωμάτιό του για σχεδόν 2 ώρες μετά το συμβάν και ήταν δίπλα στον προπονητή της ομάδας.

Αναβρασμός στον Παναθηναϊκό για την επίθεση στο ξενοδοχείο - Νέο επεισόδιο με αστυνομικό, αυξήθηκε η ασφάλεια!
EUROLEAGUE

00:18 - 23.05.2024

Αναβρασμός στον Παναθηναϊκό για την επίθεση στο ξενοδοχείο - Νέο επεισόδιο με αστυνομικό, αυξήθηκε η ασφάλεια!

Έξαλλοι στον Παναθηναϊκό AKTOR με την φραστική επίθεση που δέχθηκε ο Εργκίν Αταμάν από οπαδούς της Φενέρμπαχτσε, ενώ Γερμανός αστυνομικός έσπρωξε κι έριξε κάτω τον Τούρκο τεχνικό. Αυξήθηκε η ασφάλεια στο ξενοδοχείο, κινητοποιήθηκε το ελληνικό προξενείο.

Η κατάσταση ηρέμησε με παρέμβαση ανθρώπων της Euroleague, οι οποίοι απολογήθηκαν για το συμβάν τοσο στους ιθύνοντες του Παναθηναϊκού AKTOR όσο και στον Εργκιν Αταμάν προσωπικά εν μέσω πολύ καλού κλίματος.

Στο ξενοδοχείο βρέθηκε άμεσα ο Έλληνας πρόξενος Ηλίας Κλουβάτος με εντολή και εποπτεία της πρέσβεως, Μάρας Μαρινάκη.

Κατόπιν... εορτής αυξήθηκε και η αστυνομική δύναμη στο ξενοδοχείο.