Πώς είναι τώρα η κατάσταση έξω από την Uber Arena

Πώς είναι τώρα η κατάσταση έξω από την Uber Arena

Χρήστος Τσάλτας 18:03 - 24.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:19 - 29.05.2024

Το «ντου» που επιχείρησαν Τούρκοι οπαδοί έφερε αναστάτωση έξω από την Uber Arena, με την αστυνομία να παίρνει τα μέτρα της.

Με ένταση ξεκίνησε το Final 4 της Euroleague στο Βερολίνο. Κι αυτό γιατί περίπου 2 ώρες πριν από το τζάμπολ του αγώνα περίπου 50 Τούρκοι οπαδοί επιχείρησαν να εισβάλλουν στην Uber Arena με ντου, σε μια κατάσταση που έφερε μεγάλη ένταση εντός, αλλά και εκτός του γηπέδου.

Η παρέμβαση της αστυνομίας ήταν άμεση, καθώς συνέλαβε αρκετούς από τους ταραξίες, προσπαθώντας να επαναφέρει την κατάσταση σε μια ηρεμία, πριν από τον μεγάλο ημιτελικό Παναθηναϊκός-Φενέρμπαχτσε.

Το κλίμα έπειτα από περίπου μισή ώρα εκτονώθηκε πέριξ του γηπέδου και η κατάσταση μοιάζει να έίναι καλύτερη, την ίδια ώρα που υπάρχουν φίλαθλοι του Παναθηναϊκού και της Φενέρμπαχτσε δίπλα δίπλα.

Παράλληλα, την ίδια ώρα ο κόσμος των πράσινων περιμένει να μπει στο γήπεδο όμως η καθυστέρηση είναι τεράστια, καθώς οι έλεγχοι είναι εξονυχιστικοί πέριξ του γηπέδου, με την αστυνομία να αυξάνει τα μέτρα, την στιγμή που φίλοι των «πράσινων» προσπαθούν να βρουν εισιτήριο και να μπουν στην Uber Arena.