Sportal Euroleague Show: Pre Game Live με Παναθηναϊκός - Φενέρ και Ρεάλ - Ολυμπιακός

Sportal newsroom 17:02 - 24.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:33 - 29.05.2024

Το Sportal βρίσκεται στη γερμανική πρωτεύουσα και μεταφέρει όλο τα τελευταία νέα λίγη ώρα πριν το τζάμπολ των ημιτελικών στην Uber Arena. Ο μαραθώνιος της Παρασκευής συνεχίζεται με το pre game στην εκπομπή Sportal Euroleague Show, ζωντανές συνδέσεις με το Βερολίνο, εικόνα και ήχο μέσα από το γήπεδο.

Το Sportal έχει... εγκατασταθεί για τα καλά στο Βερολίνο, εκεί που χτυπάει με υψηλούς ρυθμούς η καρδιά του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Και οι σφυγμοί απογειώνονται ειδικά από τη στιγμή που στο Final Four της Euroleague συμμετέχουν ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός.

Η δράση συνεχίζεται λοιπόν, με το pre game στην εκπομπή Sportal Euroleague Show και ο... μαραθώνιος της Παρασκευής (24/5) ξεκινά!

Ζωντανές συνδέσεις με το Βερολίνο, εικόνα και ήχο μέσα από την Uber Arena και οι Βασίλης Μοιρώτσος, Γιώργος Περπερίδης, Ηλίας Λαλιώτης, Αχιλλέας Μαυροδόντης και Χρήστος Τσάλτας, σε σχόλιο και ρεπορτάζ, μεταφέρουν όλη την εικόνα στο studio του Sportal, εκεί όπου συντονίζουν και παρουσιάζουν η Χριστίνα Βραχάλη και ο Κώστας Σωτηρίου.

🔴 Sportal Euroleague Show: Pre Game Live με Παναθηναϊκός - Φενέρ και Ρεάλ - Ολυμπιακός

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!