A STATE OF MIND: «Τα έξι αστέρια του Παναθηναϊκού και οι MVP του» (vid)

A STATE OF MIND: «Τα έξι αστέρια του Παναθηναϊκού και οι MVP του» (vid)

Sportal newsroom 16:36 - 24.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:47 - 29.05.2024

To Sportal σας παρουσιάζει το A STATE OF MIND powered by «Τhe Bostonians». Μία κατάσταση του μυαλού που επαναφέρει στην επιφάνεια ιστορίες της Euroleague από το παρελθόν. Ο Κώστας Σωτηρίου στην έκτη και τελευταία του οπτικοακουστική αφήγησή του θυμίζει τα κατορθώματα του Παναθηναϊκού, της έξι κατακτήσεις και τους πρωταγωνιστές στις επιτυχίες.

Το πρώτο τζάμπολ του Final Four για το έτος 2024 πλησιάζει και οι δύο κορυφαίες ελληνικές ομάδες γράφουν ιστορία στο Βερολίνο. Κι αφού το A STATE OF MIND powered by «Τhe Bostonians» περιέγραψε και αφηγήθηκε τις φορές που ο Ολυμπιακός έφθασε στην κορυφή και είναι έτοιμος να λάβει μέρος στο τρίτο διαδοχικό του Final Four, τώρα είναι η... στιγμή του Παναθηναϊκού.

To Sportal λοιπόν, σας παρουσιάζει το έκτο και τελευταίο επεισόδιο του A STATE OF MIND powered by «Τhe Bostonians», μία κατάσταση ανασυγκρότησης και υπενθύμισης ιστοριών από το παρελθόν -το πρόσφατο και το απώτερο, που όλες έχουν το… νόημά τους.

Μνήμες και στιγμές που ανασύρει από τη μνήμη του ο Κώστα Σωτηρίου, ο οποίος ξεκίνησε τις οπτικοακουστικές αφηγήσεις της Euroleague, με μία χαρακτηριστική ιστορία του Παναθηναϊκού από το Ισραήλ πριν από 12 χρόνια, συνέχισε με την ιστορία του Μπαρτζώκα και του Σφαιρόπουλου από την Βαρκελώνη, το... καλό τρίτωσε με τον Κέντρικ Ναν και την ετοιμότητά του, πριν θυμίσει ποιοι είναι οι καλύτεροι όλων των εποχών που εμφανίστηκαν στην τελική φάση.

Και τώρα; Τα έξι αστέρια του Παναθηναϊκού και οι MVP. Μία αναδρομή στο παρελθόν και συγκεκριμένα στα έξι ευρωπαϊκά του «τριφυλλιού», αλλά και στους πρωταγωνιστές από κάθε Final Four που κατακτήθηκε η κορυφή.

🔴 Euroleague Show LIVE από τη Fan Zone στο Βερολίνο

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!