A STATE OF MIND: «Τα τρία ευρωπαϊκά του Ολυμπιακού και το 3ο σερί Final Four...» (vid)

A STATE OF MIND: «Τα τρία ευρωπαϊκά του Ολυμπιακού και το 3ο σερί Final Four...» (vid)

Sportal newsroom 16:22 - 24.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:33 - 29.05.2024

To Sportal σας παρουσιάζει το A STATE OF MIND powered by «Τhe Bostonians». Μία κατάσταση του μυαλού που επαναφέρει στην επιφάνεια ιστορίες της Euroleague από το παρελθόν. Ο Κώστας Σωτηρίου στην πέμπτη οπτικοακουστική αφήγησή του καταπιάνεται με τους... ευρωτίτλους του Ολυμπιακού και το τρίτο του διαδοχικό Final Four!

Σε έναν κόσμο γεμάτο έντονη δράση σε κάθε επίπεδο και εν προκειμένω στον αθλητισμό και ειδικότερα στη λαμπερή Euroleague, οι αφηγήσεις είναι ικανές να επαναφέρουν μνήμες, εικόνες και πληροφορίες, που ξεχάστηκαν, αλλά δεν έπρεπε να ξεχαστούν. 

To Sportal σας παρουσιάζει το τέταρτο επεισόδιο του A STATE OF MIND powered by «Τhe Bostonians», μία κατάσταση ανασυγκρότησης και υπενθύμισης ιστοριών από το παρελθόν -το πρόσφατο και το απώτερο, που όλες έχουν το… νόημά τους. Μνήμες και στιγμές του Κώστα Σωτηρίου, ο οποίος ξεκίνησε τις οπτικοακουστικές αφηγήσεις του από την Euroleague, με μία χαρακτηριστική ιστορία του Παναθηναϊκού από το Ισραήλ πριν από 12 χρόνια, συνέχισε με την ιστορία του Μπαρτζώκα και του Σφαιρόπουλου από την Βαρκελώνη, το καλό τρίτωσε με τον Κέντρικ Ναν και την ετοιμότητά του, πριν θυμίσει ποιοι είναι οι καλύτεροι όλων των εποχών που εμφανίστηκαν στην τελική φάση.

Τώρα μιας και το πρώτο τζάμπολ του Final Four πλησιάζει, ήρθε η ώρα για τις διακρίσεις του Ολυμπιακού, με μία αναδρομή στις προηγούμενες τρεις κατακτήσεις του και μία αναφορά στην τρίτη συνεχόμενη παρουσία του.

🔴 Euroleague Show LIVE από τη Fan Zone στο Βερολίνο

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!