A STATE OF MIND: «Ήρθε η ώρα για την καλύτερη πεντάδα όλων των εποχών...» (vid)

A STATE OF MIND: «Ήρθε η ώρα για την καλύτερη πεντάδα όλων των εποχών...» (vid)

Sportal newsroom 21:09 - 23.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:37 - 29.05.2024

To Sportal σας παρουσιάζει το A STATE OF MIND powered by «Τhe Bostonians». Μία κατάσταση του μυαλού που επαναφέρει στην επιφάνεια ιστορίες της Euroleague από το παρελθόν. Ο Κώστας Σωτηρίου στην τέταρτη οπτικοακουστική αφήγησή του καταπιάνεται με την καλύτερη πεντάδα όλων των εποχών...

Σε έναν κόσμο γεμάτο έντονη δράση σε κάθε επίπεδο και εν προκειμένω στον αθλητισμό και ειδικότερα στη λαμπερή Euroleague, οι αφηγήσεις είναι ικανές να επαναφέρουν μνήμες, εικόνες και πληροφορίες, που ξεχάστηκαν, αλλά δεν έπρεπε να ξεχαστούν. 

To Sportal σας παρουσιάζει το τέταρτο επεισόδιο του A STATE OF MIND powered by «Τhe Bostonians», μία κατάσταση ανασυγκρότησης και υπενθύμισης ιστοριών από το παρελθόν -το πρόσφατο και το απώτερο, που όλες έχουν το… νόημά τους. Μνήμες και στιγμές του Κώστα Σωτηρίου, ο οποίος ξεκίνησε τις οπτικοακουστικές αφηγήσεις του με μία χαρακτηριστική ιστορία του Παναθηναϊκού από το Ισραήλ πριν από 12 χρόνια, συνέχισε με την ιστορία του Μπαρτζώκα και του Σφαιρόπουλου από την Βαρκελώνη, πριν τριτώσει το... καλό με τον Κέντρικ Ναν και την ετοιμότητά του.

Τώρα μιας και το πρώτο τζάμπολ του Final Four πλησιάζει, ήρθε η ώρα του για την καλύτερη πεντάδα όλων των εποχών...

«Σκέφτεσαι Final Four και λες: MVP, ομαδάρες, προπονητές. Αν με ρωτήσετε ποια είναι η καλύτερη πεντάδα όλων των εποχών, εγώ στον άσσο θα βάλω Βασίλη Σπανούλη. Είναι ο «Kill Bill», είναι τρις πρωταθλητής Ευρώπης και είναι legend.

Στο «2» θα έβαζα Σάρας Γιασικεβίτσιους. 4 triple crown. Τι να του πούμε όλοι εμείς. Στο «3», Δημήτρης Διαμαντίδης. Είναι ο «3D» του Παναθηναϊκού και της εθνικής ομάδας.

Στο «4» θα «κατέβαζα» Ντέγιαν Μποντιρόγκα. Διότι δεν μπορεί να μην μπει ο Σέρβος στην καλύτερη πεντάδα, κατά τη γνώμη μου. Και στο «5», Ντίνο Ράτζα. Είναι ο απόλυτος σέντερ στα ευρωπαϊκά γήπεδα.

Με βαριά καρδιά αφήνω έξω Ντομινίκ Ουίλκινς και Τόνι Κούκοτς. Ο Ντομινίκ ήταν ίσως η κορυφαία μεταγραφή όλων των εποχών από το NBA στην Ευρώπη, κι ο Τόνι Κούκοτς είναι ο Τόνι Κούκοτς!»

🔴 Sportal Euroleague LIVE από το Βερολίνο: Παναθηναϊκός & Ολυμπιακός μπαίνουν στη μάχη του Final 4!

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!