Σχεδόν δίπλα - δίπλα θα κάθονται Παναθηναϊκοί και Ολυμπιακοί, τους χωρίζουν μόνο τα δημοσιογραφικά (pics)

Σχεδόν δίπλα - δίπλα θα κάθονται Παναθηναϊκοί και Ολυμπιακοί, τους χωρίζουν μόνο τα δημοσιογραφικά (pics)

Βασίλης Μοιρώτσος 16:10 - 23.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:30 - 29.05.2024

Το Sportal εξηγεί πόσο κοντά θα κάθονται οι οπαδοί του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού αύριο στην Uber Arena.

Στη Euroleague έχουν πάρει όλα τα κατάλληλα μέτρα για να κυλήσουν όλα ομαλά στο Final 4. Και τα μέτρα ασφαλείας θα είναι δρακόντεια αύριο στην Uber Arena λόγω της παρουσίας χιλιάδων οπαδών του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, αλλά και εκείνων της Φενέρμπαχτσε.

Προφανώς και από το βράδυ της Τετάρτης μετά από όλα όσα συνέβησαν στο ξενοδοχείο των ομάδων μεταξύ των οπαδών της Φενέρ και του Εργκίν Αταμάν είναι σε... εγρήγορση και η αστυνομία. Ήδη, όπως σας ενημερώσαμε από χθες το βράδυ με επιτόπιο ρεπορτάζ, στο ξενοδοχείο βρίσκεται ισχυρή αστυνομική δύναμη. Και το ίδιο θα συμβεί καθ' όλη τη διάρκεια της παραμονής των ομάδων στο Βερολίνο.

Αποκλειστικό βίντεο: Ο Αταμάν εξηγεί στον Μπαρτζώκα τι συνέβη με τους οπαδούς της Φενέρμπαχτσε (vid)
EUROLEAGUE

12:23 - 23.05.2024

Αποκλειστικό βίντεο: Ο Αταμάν εξηγεί στον Μπαρτζώκα τι συνέβη με τους οπαδούς της Φενέρμπαχτσε (vid)

Ο Εργκίν Αταμάν συναντήθηκε με τον Γιώργο Μπαρτζώκα και είχαν μία συνομιλία για αρκετά λεπτά. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού εξήγησε στον κόουτς του Ολυμπιακού (μεταξύ άλλων) τι συνέβη το βράδυ της Τετάρτης (22/5) με τους οπαδούς της Φενέρμπαχτσε.

Αυτό που ρωτάει όλος ο κόσμος ενόψει των αγώνων είναι το που θα κάθονται οι οπαδοί Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού αύριο το βράδυ στην Uber Arena. Και η αλήθεια είναι ότι αυτό που θα δούμε φέτος στο Βερολίνο είναι μάλλον... ασυνήθιστο και δεν το έχουμε δει σε άλλα Final 4 που έχουν βρεθεί οι δύο γίγαντες του ελληνικού μπάσκετ.

Στην Κωνσταντινούπολη το 2012 ήταν απέναντι, στο Βερολίνο το 2009 και το ίδιο γήπεδο που θα γίνει φέτος η διοργάνωση ήταν και πάλι αντικριστά, με τους μεν να βρίσκονται στο ένα «πέταλο» και τους δε στο άλλο. Αλλά φέτος τα πράγματα θα είναι διαφορετικά.

Οι οπαδοί Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού θα κάθονται σχεδόν δίπλα - δίπλα! Δεν υπάρχει η απόσταση που υπήρχε σε άλλα φάιναλ φορ που έχουν βρεθεί οι δύο ομάδες. Το μόνο που θα τους χωρίζει; Θα είναι τα δημοσιογραφικά θεωρεία. Οι θέσεις που θα κάθονται οι απεσταλμένοι του Τύπου απ' όλη την Ευρώπη.

«Νόμιζα ότι ήσουν φυλακή»: Η επική ατάκα του Γιασικεβίτσιους στον Αταμάν (vid)
EUROLEAGUE

12:47 - 23.05.2024

«Νόμιζα ότι ήσουν φυλακή»: Η επική ατάκα του Γιασικεβίτσιους στον Αταμάν (vid)

To κλίμα κατά την αναχώρηση των ομάδων από το ξενοδοχείο για τη συνέντευξη Τύπου του Final 4 ήταν εξαιρετικό και μια ατάκα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στον Εργκίν Αταμάν ήρθε να το επιβεβαιώσει.

Όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες, τα δημοσιογραφικά είναι στις κόκκινες θέσεις. Από το 413 και πέρα, δηλαδή δεξιά των δημοσιογραφικών, θα κάθονται οι φίλοι του Παναθηναϊκού και από το 409 και πέρα, αριστερά των δημοσιογραφικών, θα βρίσκονται αυτοί του Ολυμπιακού. Αρκετά κοντινή απόσταση μεταξύ των οπαδών των δύο «αιωνίων», πλην όμως θα υπάρχει και αστυνομική δύναμη για παν ενδεχόμενο.